için kaldı

Gece kulübüne silahlı saldırı! Yaralılar var

Ankara'da bir gece kulübüne pompalı tüfekle ateş açıldı, kurşunların isabet ettiği 2 iş yeri çalışanı ve bir müşteri yaralandı.

VATAN VATAN
Gece kulübüne silahlı saldırı! Yaralılar var

Kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi Altındağ Anafartalar Mahallesi  Çankırı Caddesi'ndeki bir gece kulübünün içerisindeki müşteri ve çalışanlara  pompalı tüfekle ateş etti.   Açılan ateş sonucu iş yeri müdürü Yaşar D, güvenlik görevlisi Yunus D.  ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir müşteri yaralandı.   Saldırganlar, ateş ettikleri pompalı tüfeği cadeye atarak  otomobilleriyle kaçtı.   Yaralılar çevredekiler tarafından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve  Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.   İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, zanlıların yakalanması için  çevredeki güvenlik kameralarını da inceleyerek çalışma başlattı.    Polis ekipleri, saldırganları, kaçtıkları otomobili Turgut Özal  Bulvarı üzerinde kovalama sonucu durdurarak yakaladı.   Zanlılar gözaltına alınarak emniyete götürüldü.       

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER