Antalya'da feci olay! Sürat teknesinin çarptığı turist öldü

Antalya'nın Alanya ilçesinde, denizde dalış yapan Faslı turist Hicham Elgamrani (48), sürat teknesinin çarpması sonucu yaşamını yitirdi

POSTA POSTA
Antalya'da feci olay! Sürat teknesinin çarptığı turist öldü

Antalya'nın Alanya ilçesindeki otelde tatil yapan Faslı Hicham Elgamrani plajda denize girdi. Elgamrani, gözlük ve paletle açıldığı denizde dalış yaptı. Bu sırada bölgede deniz paraşütü yapan kişiyi gezdiren sürat teknesi, Elgamrani’ye çarptı. Kazada, Elgamrani yaralanırken ihbar üzerine olay yerine sağlık ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi.

GÖZALTINA ALINDI

Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekiplerinin kıyıya çıkardığı Hicham Elgamrani’nin sağlık görevlilerince yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi. Hicham Elgamrani’nin cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Sürat teknesini kullanan kişi ise gözaltına alındı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER