Günay Tuncel kimdir?

Bugüne kadar birçok isme şöhret kapılarını açan ve İstanbul'un en popüler mekanları arasında gösterilen Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel hayatını kaybetti. Peki, Günay Tuncel kimdir? İşte detaylar…

POSTA POSTA
Günay Tuncel kimdir?

Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel 79 yaşında yaşamını yitirdi. Bu acı haberin ardından internette Günay Tuncel kimdir? sorusu aratılıyor. İşte Günay Tuncel’in biyografisi…

GÜNAY TUNCEL KİMDİR? 

Günay Tuncel, 1940 yılında İstanbul’da varlıklı bir ailede doğdu. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteye gitmedi. o dönem Günay Tuncel playboy hayatıyla gündeme geldi.

Tiyatrocu Zerrin Sümer’le evlenince, çalışmaya karar verdi ve ilk kez As Kulüp'te müdür olarak işe başladı. Bir sene orada çalıştıktan sonra Süzer Plaza Otel'in olduğu yerde 'Lalezar' adlı restoranda müdür olarak çalıştı. Burada; Emel Sayın, Öztürk Serengil ve Ajda Pekkan’ı haftanın yedi günü sahneye çıkardı.

 1980 yılında Egemen Bostancı ile ortak bir yer açmaya karar vererek Harbiye’de “Günay Restaurant” adı ile mekanı açtı. Açılıştan itibaren Leman Sam ile 11 yıl çalıştı. Leman Sam ile 11 yıllık beraberlikleri oldu.

Günay Tuncel, bir süredir tedavi görüyordu. 79 yaşındaki Tuncel, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER