Sultanbeyli'de bombalı saldırının ardından 2. gün

SULTANBEYLİ Fatih Polis Merkezi'ne yönelik bombalı saldırının üzerinden 2 gün geçmesine rağmen bölgedeki izler silinemedi. Polis merkezi çevresindeki yollar halen trafiğe kapalı. Polis merkezinin yakınındaki ev ve iş yerlerindeki hasar tespit çalışmaları bitirilmiş değil. Ev ve iş yerlerindeki hasar olduğu gibi duruyor. Camlar dahi değiştirilmedi. Zarar gören vatandaşlar resmi tutanakların...

F5HABER F5HABER
Sultanbeyli'de bombalı saldırının ardından 2. gün

SULTANBEYLİ Fatih Polis Merkezi'ne yönelik bombalı saldırının üzerinden 2 gün geçmesine rağmen bölgedeki izler silinemedi. Polis merkezi çevresindeki yollar halen trafiğe kapalı. Polis merkezinin yakınındaki ev ve iş yerlerindeki hasar tespit çalışmaları bitirilmiş değil. Ev ve iş yerlerindeki hasar olduğu gibi duruyor. Camlar dahi değiştirilmedi. Zarar gören vatandaşlar resmi tutanakların tutulmasını bekliyor.

"YAŞAMA ŞANSIMIZ VAR MIYDI SİZCE"

Sultanbeyli Gölet'in hemen bitişiğinde yer alan Fatih Polis Merkezi özellikle yaz akşamlarında vatandaşların zaman geçirdiği, kafeterya ve park alanlarının bulunduğu bir bölgede yer alıyor. Polis merkezinin hemen bitişiğinde yer alan ve patlamanın ardından tanınmaz hale gelen kafenin sahibi Nizamettin Daştemir, 5 dakika farkla kurtulduğunu anlattı. İşyerini kapattıktan sonra evine giderken haberi aldığını söyleyen Daştamer," Burada olsaydık, yaşama şansımız var mıydı sizce " diye sordu.

ÇOCUK PARKINA 50 METRE MESAFEDE PATLADI

Hedefteki polis merkezinin hemen bitişiğindeki alanda bir de çocuk parkı bulunuyor. Akşam saatlerinde onlarca çocuğun zaman geçirdiği parkının saldırının gerçekleştiği saatte boş olması büyük bir faciayı önledi. Bölgede saldırının izleri henüz silinmezken kapalı olan polis merkezinin önünde özel harekat polisleri nöbet tutuyor.

(FOTOĞRAF)

(DHA - Özgür ALTUNCU-Yaşar KAÇMAZ)
SONRAKİ HABER