için kaldı

Koltuk değnekli silahlı saldırgan serbest bırakıldı

Bartın'da bir iş yerine silahıyla saldıran koltuk değnekli saldırgan çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

F5HABER F5HABER
Koltuk değnekli silahlı saldırgan serbest bırakıldı

Bartın'da bir iş yerine silahıyla saldıran koltuk değnekli saldırgan çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Bartın'da bir cep telefonu bayisine silahıyla gelerek aralarında husumet oldukları iddia edilen Erkan Cece'yi öldürmek isteyen Levent S. (35), çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Aile, bu karara tepki gösterdi.

"BİZ DE Mİ SİLAHLANALIM?"

Daha önce Levent S. tarafından bıçaklanarak yaralanan Önder Cece, "İş yerimize daha önceden de husumetim olan Levet S. silahla saldırdı. Zaten sürekli tehdit ediyordu beni. Silah tutukluk yapamasa burada müşteri varken ölüm olacaktı ve bu adam bugün serbest bırakıldı. Biz de mi silahlanalım? Karşılık mı verelim? Buradan savcılara, hakimlere sesleniyorum kim bu şahsı engelleyecek? Öldürelim mi yani bu vatandaşı? Devletin yetkililerini göreve çağırıyorum" dedi.

"ADALET İSTİYORUZ"

Kendisini bıçakladıktan sonra saldırılarına devam ettiğini dile getiren Önder Cece sözleri şöyle sürdürdü:

"Levet S.'nin saldırılarını savcılığa dilekçe vermemize rağmen, bu vatandaş elini kolunu sallaya sallaya geziyor. En son yapacağı şeyi yaptı, dükkanın önüne elini kollunu sallaya sallaya silahıyla birlikte geldi. Ve buna rağmen bu şahıs elini kolunu sallaya sallaya çıktı adliyeden. Ben adalet istiyorum. Böyle saçma bir adalet yok. Saldırı esnasında burada çocuk da olabilirdi. Bu vatandaş bu eylemlerine yine devam edebilir. Kafasına takmış ve duyumlarımız yarım bıraktığım işi tamamlayacağım diyormuş. Başka bir şey istemiyorum adalet istiyorum."

Öte yandan, engelli saldırgan Levent S., daha önce iş yerine gelerek Önder Cece'yi bıçaklayıp iş yerine benzin döküp yakmaya çalışmış ve yine savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

(İHA)

SONRAKİ HABER