Trabzonspor-Bursaspor Notları

–

F5HABER F5HABER
Trabzonspor-Bursaspor Notları



SKADRODA SÜRPRİZ YAPMADI

Trabzonspor yeni sezonun ilk maçında sahasında Bursaspor'u ağırlarken Teknik Direktör Şota Arveladze, kadroda sürpriz yapmadı. Şota, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Makedonya'nın Rabotnicki takımı ile 1-1 berabere kalarak kupaya veda edilen maçtaki 11'i sahaya sürdü. Bordo-mavililerde Rabotnicki maçında yedek kulübesinde olan genç kaleci Uğurcan'ın yerine Esteban Alvarado, Deniz Yılmaz'ın yerine de yeni transfer N'doye oturdu.

ONUR SON ANDA

Sakatlığı nedeniyle bu hafta 2 antrenmanda yer alamayan Onur Recep Kıvrak ilk 11'de yer aldı. Sakatlığı bulunan Mehmet Ekici maç kadrosunda yer almazken, 18 kişilik kadroya giremeyen Bourceanu ve Musa Nizam, U21 takımının Bursaspor'u 2-0 yendiği maçta forma giydi.

Trabzonspor'un bu sezon transfer ettiği Okay Yokuşlu, Mbia ve Cavanda ilk 11'de sahaya çıkarken, diğer yeni transferler Alvarado, N'Doye ve Alper Uludağ da yedek kulübesinde yer aldı.

ŞOTA'NIN İLK MAÇI

Trabzonspor'da Şota Arveladze, bordo-mavili takımın başında ilk lig maçına çıktı. UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon 4 maçta takımın başında yer alan Gürcü teknik adam, Bursaspor maçıyla ligdeki ilk sınavını verdi. Bursaspor'da daha önce lig şampiyonluğu başarısı yaşayan Ertuğrul Sağlam da yeniden çalıştırmaya başladığı Bursaspor'la bu sezon ilk resmi maçına çıktı.

TARAFTAR HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Trabzonspor'da sezonun ilk lig maçına taraftarlar beklenen ilgiyi göstermedi. Özellikle maraton tribününde büyük boşluklar yer alırken karşılaşmayı yaklaşık 10 bin taraftar izledi.

Taraftarlar maç öncesi kendilerine dağıtılan Türk bayrakları ve bordo-mavili flamalarla takımlarını destekledi. Misafir seyirci tribününde ise 50 kişilik Bursaspor taraftarı yeşil-beyazlı ekibe destek verdi.

DEV PANKART

(DHA - Ömür AVCI)
SONRAKİ HABER