Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

HDP'de şok fire: Levent Tüzel reddetti

Ankara - HDP Milletvekili Levent Tüzel, geçici hükümette bakan olma teklifini reddetti. Başka bir HDP'li vekile teklif gitmezse geçici hükümette yer alacak HDP'li bakan sayısı 2'ye düşecek.



'Seçim yatırımı' diyenlere sordu

Ankara - Başbakan Ahmet Davutoğlu, terörle mücadeleyi AK Parti'nin seçim yatırımı olarak gösterenlere sert sözlerle yüklendi.



Muhabir ve kameramanı öldürdüğü anı kaydetmiş

Virginia- ABD'de canlı yayın sırasında meslektaşlarını öldüren Vester Lee Flanagan'ın, saldırıyı saniye saniye kaydettiği görüntüler ortaya çıktı.



Seçim takvimi açıklandı

Ankara - 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin takvimi, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.



İşte PKK'nın 31 yıllık terör bilançosu

Ankara - PKK'nın ilk terör eylemini yaptığı 15 Ağustos 1984'ten bu yana sivillere yönelik gerçekleştirdiği 83 bin 500 saldırıda 6 bin 741 kişi hayatını kaybetti, 14 bin 257 kişi ise yaralandı.



Başbakan'a "Sümeyye Erdoğan" cevabı

Ankara - CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Gerek Sayın Levent Gök, gerekse Sayın Mahmut Tanal önergede asla Sayın Sümeyye Erdoğan'a dönük bir maksadın söz konusu olmadığını açıkça söylediler. Mesele bir danışman hatasıdır ve o danışmanın işine son verilmiştir" dedi.



Böyle hırsızlık görülmedi !

Curitiba - Çılgın hırsız ATM'yi soymak için bomba kullandı.



Damat gelini 'mehter takımı' ile aldı

Adana - Son günlerde yaşanan terör olaylarından etkilenen bir damat, Gaziantep'ten Adana'ya gelin almaya mehteran takımıyla geldi. Damadı mehter takımıyla kapının önünde gören gelin ise, bu sürpriz karşısında şok oldu.

(İHA)

SONRAKİ HABER