için kaldı

'Sen nasıl ülkücüsün' deyip tekme tokat dövdüler!

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü büyük tartışma yarattı. Videoda MHP'li olduğu anlaşılan bir grup gencin, İYİ Parti'li bir başka genci darp ettiği görülüyor. Söz konusu video İYİ Parti ve MHP yönetimini de karşı karşıya getirdi. Cihan Paçacı “Görüntüleri takip ediyoruz, failleri tespit edip yargı önüne çıkaracağız” dedi.

F5HABER F5HABER

İstanbul'da çekildiği iddia edilen bir görüntüde MHP'li bir grup 'Ülkücü'nün İYİ Parti'li bir şahsa dayak attığı görülüyor.

Videoda, MHP'li olduğu iddia edilen şahıs, İYİ Parti'li kişiye, "Sen nasıl gidip meydanda İYİ Parti’nin bayraklarını asıyordun” diyor, “Evet asıyordum” yanıtı üzerine ise, “Sen kendine ülkücüyüm diyor musun?” diye soruyor.

“Evet” yanıtının ardından, İYİ Parti'li şahıs “Sen nasıl ülkücüsün!” denilerek darp ediliyor.

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA

Görüntüler MHP ile İYİ Parti arasında yeni bir polemiğin fitilini ateşlerken İYİ Parti yönetiminden konuyla ilgili açılama geldi.

Tarafsız Haber Ajansı’nın konuyla ilgili sorularını yanıtlayan İYİ Parti Genel Sekreteri ve parti sözcüsü Cihan Paçacı, “MHP kendi teşkilatlarına bu tür olaylara meydan vermemesi gerektiğini söylemesi gerekir. Eğer bunu söylemiyorsa bu tür olayları teşvik ediyor anlamına gelir” dedi.

İYİ Parti teşkilatına seslenen Paçacı, “Takip ediyoruz. Faillerini bulup yargı önüne çıkaracağız. Karşılık vermek onların tuzağına düşmek demektir. Biz sağduyulu davranmaya devam edeceğiz. Bunu yapanlar söyleyecek sözü olmayan cahillerdir. İçişleri Bakanlığı’nı göreve davet ediyoruz” ifadeleri kullandı.

SONRAKİ HABER