için kaldı

Ankara’da 5 milyon 200 bin adet ’makaron’ ele geçirildi

Ankara’da, polis tarafından bir depoya yapılan baskında, 5 milyon 200 bin adet sahte bandrollü boş ’makaron’ ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı

POSTA POSTA
Ankara’da 5 milyon 200 bin adet ’makaron’ ele geçirildi

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü´ne bağlı Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki Kaçakçılığı Büro Amirliği ekipleri, yapmış olduğu istihbari çalışmalar sonucunda, Yenimahalle ilçesindeki bir depoda boş ’makaron’ saklandığı tespit etti.

Ostim Mahallesi 1138’inci Sokak´ta bulunan tabelasız depoya yapılan baskında, Emin Baran A. ile Ali Ö. gözaltına alındı.

5 MİLYON 200 BİN ADET BOŞ ’MAKARON’ ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan, polis tarafından depo ve içerisindeki bir otomobilde yapılan aramada, 5 milyon 200 bin adet sahte bandrollü boş ’makaron’ ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Fatih POYRAZ/ANKARA (DHA)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER