Şehit er Kamil Tunç'u 10 bin kişi uğurladı (2)

ŞEHİDİN FOTOĞRAFI RÜZGARDAN YERE DÜŞTÜ

F5HABER F5HABER
Şehit er Kamil Tunç'u 10 bin kişi uğurladı (2)

ŞEHİDİN FOTOĞRAFI RÜZGARDAN YERE DÜŞTÜ

Afyonkarahisar'ın Hocalar İlçesi'nde toprağa verilen şehit komando er Kamil Tunç için ilçe meydanında yapılan cenaze töreni sırasında, Türk bayrağına sarılı tabut önünde duran çerçeveli fotoğrafı, rüzgarın etkisiyle yere düştü. Çerçevedeki cam kırılırken, fotoğrafın düştüğünü gören şehidin ablası Emine Yalçın çığlık atarak, "Kaldırın, ne olur onu kaldırın" diye bağırdı. Bu sırada tabutun çevresinde toplananlar da "Gitmek istemiyor şehidim" dedi. Daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı yere düşen çerçeveyi alarak, üzerindeki kırık camları temizleyip yeniden yerine koydu.

ŞEHİTTEN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Şehit Kamil Tunç'un, sosyal medya hesabından askerlikle ilgili birçok paylaşım yaptığı görülürken, bunlardan biri dikkati çekti. 'Ben asker oldum annem' diye başlayan paylaşımında şehit Tunç, şu ifadelere yer verdi:

'Ben asker oldum annem, hani akşam yemeğini beğenmeyen oğlun. Bugün ne bulursa yer oldu. Sabah yatağından olduğu gibi çıkan oğlun bugün yatağını 5 dakikada jilet gibi yapar oldu. Gömleğinin üstündeki en ufak çizgiye bile kızan oğlun, bugün ter kokan kamuflajı 3 dakikada giyer oldu. Hani o ayakkabı aldığında mırın kırın eden oğlun, bugün 5 kilo botun içinde ayakları şişer oldu. Evden çıkıp giderken gitme dediğin oğlun, bugün evde 1 dakika olabilmek için neler vermez oldu. Hanı bir şey yap deyince 'offff anne' diye cevap veren oğlun sesinin bir damlasına içten içe susar oldu. Hani hasta olduğunda başında sabahladığın oğlun sabah yatağında 'hadi oğlum kalk öğlen oldu' dediğin oğlun, bugün güneş daha doğmadan şafak sökmeden kalkar oldu dedim ya annem! Bak oğlun asker oldu.'

(DHA - Onur BAYRAM- Ahmet DAĞLI)
SONRAKİ HABER