için kaldı

Sosyal dehşet! İnternette başlayan tartışma parkta ölümle bitti

Sosyal medyada başlayıp kanla biten kavgalara bir yenisi eklendi. Kız meselesinden sosyal medyada başlayan kavgada bir genç can verdi, ikisi hastanelik oldu, 8 genç gözaltına alındı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sosyal dehşet! İnternette başlayan tartışma parkta ölümle bitti

Bursa'nın Gemlik Kaymakamı Kemal İnan’ın, Denizli’de yaşayan en küçük oğlu Safa Akif İnan (15), iddiaya göre, kız arkadaşının eski erkek arkadaşı B.Ç. (14) ile sosyal medyada küfürleşti. Küfürleşmenin ardından telefonda tartışan İnan ile B.Ç., önceki gün Kınıklı Mahallesi’ndeki Amfi Park’ta buluştu. İnan, buluşmaya ikiz olan ağabeyleri Ahmet Burak İnan (21) ve Mehmet Buğra İnan (21) ile, B.Ç. ise iki arkadaşıyla geldi. İki grup arasında önce sözlü başlayan tartışma, bir anda bıçaklı kavgaya dönüştü. Safa Akif İnan karın bölgesinden, ağabeyi Ahmet Burak İnan baldırından bıçaklanırken, Mehmet Buğra İnan ise darp sonucu yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan Safa Akif İnan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ahmet Burak ile Mehmet Buğra İnan’ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Denizli’deki Üçler Ortaokulu’ndan bu yıl mezun olan oğullarının hayatının baharında yaşama veda etmesinin acısını yaşayan Kaymakam Kemal İnan ile pratisyen doktor eşi Sedef İnan, otopsi sırasında başhekim odasında bekledi. İnan’ın cenazesi toprağa verilmek üzere dün memleketi Samsun’a götürüldü.

Sosyal dehşet! İnternette başlayan tartışma parkta ölümle bitti - Resim : 1

Mehmet Buğra İnan

8 KİŞİ GÖZALTINDA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER