için kaldı

İşte Burak gerçeği

Hürriyet, Lecce'nin yaptığı transfer teklifini açıklıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İşte Burak gerçeği

Burak Yılmaz’a, “Yılda net 2.5 milyon Euro vermeye hazırız” diyen Lecce, Beşiktaş’a da 2.5 milyon Euro teklif etti. Hem futbolcu hem siyah beyazlı yönetim olumsuz yanıt vermesine rağmen Lecce’nin ısrarı sürüyor.

TRANSFER kulisleri dün Burak Yılmaz’ın Serie A’nın yeni takımlarından Lecce ile prensipte anlaştığı iddiasıyla çalkalandı. Özellikle Beşiktaş camiasında büyük yankı yaratan bu iddianın kaynağı İtalya’nın dünyaca ünlü gazetelerinden La Gazetta dello Sport’tu... Gazetede yer alan haberde yıldız futbolcunun Lecce yetkilileri ile mali konularda anlaşma sağladığı ve sözleşmesinin feshi konusunda Beşiktaş yönetimi ile görüşme yapacağı ifade ediliyordu. La Gazetta dello Sport’un bu önemli iddiası üzerine yaptığımız araştırma sonucunda tüm futbolseverlerin konuştuğu olayın perde arkasında yaşanan tüm gelişmeleri öğrendik. İşte tüm detaylarıyla Burak Yılmaz gerçeği...

Bonservis bedeli için pazarlığa açık olduklarını bildirdiler

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER