Eşi Zeynep kayıp, tarım ilacı içen oğlu da yoğun bakımda

ANKARA'nın Keçiören İlçesi Uyanış Mahallesi'nde yaşayan Ayhan Çavuş (30), kayıp olan 6 yıllık eşi Zeynep'ten (25) 11 gündür haber alamadığını, 1,5 yaşındaki oğulları Ali Tahsin'in de bahçede bulduğu tarım ilacını içerek yoğun bakımda tedavi gördüğünü belirterek çaresiz kaldığını söyledi.Ankara'nın Ulus bölgesinde bir pastanede garson olarak çalışan Ayhan Çavuş, eşi Zeynep'in 1 Ağustos Cumartesi...

F5HABER F5HABER
Eşi Zeynep kayıp, tarım ilacı içen oğlu da yoğun bakımda

ANKARA'nın Keçiören İlçesi Uyanış Mahallesi'nde yaşayan Ayhan Çavuş (30), kayıp olan 6 yıllık eşi Zeynep'ten (25) 11 gündür haber alamadığını, 1,5 yaşındaki oğulları Ali Tahsin'in de bahçede bulduğu tarım ilacını içerek yoğun bakımda tedavi gördüğünü belirterek çaresiz kaldığını söyledi.

Ankara'nın Ulus bölgesinde bir pastanede garson olarak çalışan Ayhan Çavuş, eşi Zeynep'in 1 Ağustos Cumartesi günü evinden bir yemek davetine katılmak üzere önce yanına geldiğini, bir saat süreyle sohbet ettikten sonra Keçiören ilçesindeki yakınlarının yanına gitmek için yola çıktığını belirtti. Çavuş, "Yanımızdan ayrıldıktan sonra 30 dakika sonra telefonla görüştük. Son görüşmemizde 'Gökçek Parkı yakınlarındayım, ben eve çok yaklaştım. Sen de işin bittiğinde erken gel' dedi. Bir saat sonra aradığımda eşimin telefonu kapalıydı ve ulaşılamıyordu. Davetli olduğumuz eve gitmemişti. Kendisinden haber alamayınca, aynı günün gece saatlerinde Keçiören Polis Merkezi'ne durumu bildirdik. 11 gündür eşim Zeynep'ten haber alamıyoruz. Eşimle severek evlendik. Aramızda ufak tartışmalar dışında evi terk edecek bir olay yaşamadık. Hatta eşimin annesi kayınvalidem 46 yaşındaki Leyla Gür de 5 yıldır bizimle birlikte yaşıyor ve 3.5 yaşındaki kızım Sudenaz'a halen evimde bakmaya devam ediyor" dedi.

Ayhan Çavuş, geçtiğimiz pazar günü 1.5 yaşındaki oğlu Ali Tahsin ve 3.5 yaşındaki kızı Sudenaz'ın kendisinin evde olmadığında sabah saatlerinde yaşadığıkları müstakil evin bahçesine çıkarak oynamaya başladıklarını hatırlattı. Çavuş, "Bu sırada oğlum Ali Tahsin bahçede bulduğu şişedeki tarım ilacını içmiş. Rahatsızlanınca anneannesi Leyla hanım içeriye alıyor. Ben eve geldiğimde evde ağır koku vardı. Oğlum sürekli kusuyordu ve ağzından köpükler saçıyordu. Hemen bir arkadaşın aracı ile Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdük. Burada yapılan müdahalelerden sonra zehirlenmiş olduğunu ifade ettiler. Doktorlar acil şekilde Doktor Sami Ulus Çocuk Hastanesi'ne sevk ettiler. Yolda giderken oğlumun kalbi durdu. Anbulansta yapılan müdahalelerle oğlum tekrar hayata döndü. Şimdi yoğun bakımda can çekişiyor. Tek ümidim, çoğumun yaşaması ve eşimin sağlıklı bir şekilde eve dönmesi" diye konuştu.

Eşinin hayatından endişe ettiğini belirten Çavuş, 'Nerede, ne durumda olursa olsun bizleri aramasını istiyorum. Bizimle yaşamak istemiyorsa bile ölüm döşeğinde can çekişen çocuğunun başında olmasını istiyorum. Eşim, geçtiğimiz yıl bahçemizde 2 tavşan besliyordu. Kedi bir tanesini yakalayıp yemişti. Bu duruma günlerce ağlamıştı. Şimdi çocuğu öldü, doktorlar kalp masajı yaparak tekrar hayata tutunmasını sağladılar" dedi.

Ayhan Çavuş'un kayınvalidesi Leyla Gücün ise kızının damadı ile 6 yıl önce severek evlendiğini ve 2 çocukları bulunduğunu belirterek, "Ben de yaklaşık 5 yıldır yanlarında kalıyordum. Evde ekonomik sıkıntılardan ufak tefek tartışmalar oluyordu. Ancak kızım Zeynep'in evi terk edecek bir durum yaşanmadı. Evden çıkarken de böyle bir durum hissettirmedi. Yetiştirdiğim kızımın yanlış yapacağına inanmıyorum. Mutlaka başına bir iş gelmiş olabilir. Bu nedenle çok sıkıntı yaşıyorum ve endişe ediyorum. Küçük oğlu Ali Tahsin ölümle pençeleşiyor. Kızımı tanıyan ve görenlerin insaniyet namına bizleri aramasını istiyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

(DHA - Hüseyin ÖZBALI)
SONRAKİ HABER