için kaldı

Android Q güncellemesi alacak Huawei telefonlar belli oldu

Google'ın Android lisansını iptal etmesi nedeniyle zor günler geçiren Huawei, Android Q güncellemesini yeni telefonlarına sunmayı planlıyor. Kendi işletim sistemi üzerinde çalışmalarını sürdüren şirket, mevcut kullanıcılarını mağdur etmemek için en yeni Android güncellemesini yayınlamak istiyor.

VATAN VATAN
Android Q güncellemesi alacak Huawei telefonlar belli oldu

    Huawei, Google ile yaşadığı sorunların şimdilik durması nedeniyle Android Q güncellemesini kullanıcılarına sunabilecek. Bu kapsamda Android Q güncellemesi alacak Huawei telefonlar da belli oldu.   Yeni Android güncellemesini alabilecek olan Huawei marka telefonların listesi şu şekilde:   -Huawei P30 Pro   -Huawei P30   -Huawei P30 Lite   -Huawei Mate 20 Pro   -Huawei Mate 20   -Huawei Mate 20X 5G   -Huawei P Smart 2019   -Huawei P Smart + 2019   -Huawei P Smart Z   -Huawei P20 Pro   -Huawei P20   -Huawei Mate 10   -Huawei Mate 10 Pro   -Huawei Mate 10 Porsche Design   -Huawei Mate 20 Lite   -Huawei Mate 20 RS Porsche Design

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER