için kaldı

SPK haftalık bülteni yayınlandı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret'in pay başına 5,80 liradan halka arzını onayladı. Kurul ayrıca, Merko Gıda Sanayi ve Ticaret'in 4 milyon 667 bin 161 lira tutarındaki bedelli sermaye artırımı başvurusunu, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 5 milyon lira tutarındaki bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu da onayladı.

BORSAMATİK BORSAMATİK
SPK haftalık bülteni yayınlandı

SPK haftalık bültenine göre, kurul, Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret'in pay başına 5,80 liradan halka arzını, Merko Gıda Sanayi ve Ticaret'in 4 milyon 667 bin 161 lira tutarındaki bedelli sermaye artırımı başvurusunu, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 5 milyon lira tutarındaki bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu, Ak Yatırım Menkul Değerler'in 1 milyar 50 milyon lira, Aktif Yatırım Bankası'nın 1 milyar lira, Anadolubank'ın 600 milyon lira, Çağdaş Faktoring'in 180 milyon lira, Başkent Elektrik Dağıtım'ın 1 milyar lira ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nın 600 milyon dolar tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı.

Kurul, Şeker Yatırım Menkul Değerler'e 30 bin 961 lira idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

SPK ayrıca Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği'nin  esas sözleşmesinin; 6 ve 7'inci maddelerine ilişkin tadil tasarılarını şirket talebi doğrultusunda uygun gördü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER