için kaldı

Trump: Gençliğimde beni Elvis Presley'e benzetirlerdi

ABD Başkanı Trump, Mississippi eyaletinde düzenlediği mitingte, 'Sarışın olmamın yanı sıra gençliğimde beni Elvis Presley'e benzetirlerdi. İnanabiliyor musunuz?' dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trump: Gençliğimde beni Elvis Presley'e benzetirlerdi

ABD Başkanı Trump ülkenin Mississippi eyaletinde yer alan ve Elvis Presley'nin de doğum yeri olan Tupelo'da Cumhuriyetçi Senatör Cindy Hyde-Smith'in Demokrat Senatör Mike Espy'e karşı olan kampanyasını desteklemek için ufak çaplı bir miting düzenledi.

Havalimanında kendisini bekleyen kalabalığa konuşan Trump, gençliğinde, Rock'n Roll'un kralı olarak bilinen Elvis Presley'e benzetildiğini söyledi.

Trump konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Sarışın olmamın yanı sıra gençliğimde beni Elvis'e benzetirlerdi. İnanabiliyor musunuz? Bunu her zaman bir iltifat olarak kabul ettim. Elvis'i seviyoruz değil mi?"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER