Son dakika! Babel ve Adem Büyük Galatasaray'da

Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Hollandalı futbolcu Ryan Babel 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Transferin açıklanması artık an meselesi... Transfer çalışmalarına hız veren son şampiyon Galatasaray'da bugün Ryan Babel, daha önce ise Şener Özbayraklı ve Adem Büyük sağlık kontrolünden geçti. Sarı kırmızılı ekibin prensip anlaşması sağladığı 3 ismin de sağlık durumlarında sorun çıkmaması halinde resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika! Babel ve Adem Büyük Galatasaray'da

Ryan Babel, Galatasaray'da... Hollandalı gazeteci Mike Verweij 32 yaşındaki yıldız futbolcunun sarı-kırmızıl takım ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Dün İstanbul'a gelen ve bugün sağlık kontrolünden geçen Babel için resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.

Sarı kırmızılılarla 3 yıllık sözleşme imzalayan Babel yıllık 2,5 milyon euro kazanacak. Hollandalı futbolcuya imza parası olarak da 2.5 milyon euro ödenecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER