Bülent Ersoy, Almanya'da hayranlarıyla buluştu

Türk müziğinin divası olan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, dün akşam Almanya'nın Dortmund kentinde sevenleriyle buluştu.Dortmund şehrine bulunan tanınmış mekan Grammophon'da sahne alan Bülent Ersoy, salonu tıka basa dolduran yaklaşık bin hayranına uzun yıllar unutamayacakları bir gece yaşattı. Büyük bir alkış eşliğinde sahneye gelen ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını art arda seslendirek salonda...

F5HABER F5HABER
Bülent Ersoy, Almanya'da hayranlarıyla buluştu

Türk müziğinin divası olan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, dün akşam Almanya'nın Dortmund kentinde sevenleriyle buluştu.

Dortmund şehrine bulunan tanınmış mekan Grammophon'da sahne alan Bülent Ersoy, salonu tıka basa dolduran yaklaşık bin hayranına uzun yıllar unutamayacakları bir gece yaşattı. Büyük bir alkış eşliğinde sahneye gelen ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını art arda seslendirek salonda bulunan davetlileri adeta mest etti. Ünlü sanatçı sahnede, kimi zaman kendisi için hazırlanan özel koltukta oturarak, kimi zamanda ayakta durarak şarkılarını seslendirdi. Bülent Ersoy, kendisini izlemeye gelen seyircileri „bu gecenizi bendenizden yana tercihlerinizle, şarkı dinlerken o vakur halinizle ve adapte oluşunuz bana büyük bir gurur yaşattı. Allah beni afetsin, doğrusu ben bu kadarını beklemiyordum, hepinize teşekkür ediyorum, sizler beni dinlemeye layıksınız“ sözleriyle selamladı.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, sahne almasının ardından salona gelerek ön sıralara oturan izleyicilerini, „konserlerde gonk çalar sonra kimse içeri girmez, hangi akıla hizmet bu, kendinizi göstermeye mi geldiniz, vaktinden evvel gelecektin yavrum, hiçte iyi bir şey yapmadın, hiçte dikkat çekmedin. Bu saygıyı öğrenemediniz, ama ben ölene kadar bunu size öğreteceğim“ tatlı sert sözlerle uyarmadan geri durmadı.



Sahne aldığı mekan Grammophon'un ortamını çok beğendiğini ifade eden ünlü sanatçı, üzerinde kendisinin resmi bulunan bir tabloyu hediye eden mekan sahibi Hasan Dere'ye de, övgüler yağdırarak teşekkür etti. Bülent Ersoy, programının son bölümünde salonu dolaşarak, masa aralarında hayranlarıyla birlikte şarkılarını seslendirdi.



Programda, Bülent Ersoy sahne almadan önce sanatçı Semiha Yankı şarkılarını seslendirdi, Asena da kıvrak danslarıyla adeta salonun tozunu attı.

Görüntü dökümü



-Bülent Ersoy şarkılarını seslendirirken ve hayranlarıyla sohbet ederken



-Bülent Ersoy'a tablo hediye edilirken



-Bülent Ersoy salonda tur atarken


(DHA - DIŞ HABER SERVİSİ)
SONRAKİ HABER