için kaldı

"Hakem hatası olmadan mücadele etmek istiyoruz"

Atromitos Teknik Direktörü Michalis Grigoriou, "Yarınki maçta hakem hatası olmadan eşit şartlarda mücadele etmek istiyoruz" dedi.

F5HABER F5HABER
"Hakem hatası olmadan mücadele etmek istiyoruz"

Atromitos Teknik Direktörü Michalis Grigoriou, "Yarınki maçta hakem hatası olmadan eşit şartlarda mücadele etmek istiyoruz" dedi.

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanşında Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan Yunan ekibinin teknik direktörü Michalis Grigoriou, yarın oynanacak mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.

"İlk maçta 1-0 kaybetmemize rağmen İstanbul'a tur atlamak için geldik" diyerek sözlerine başlayan Yunan çalıştırıcı, "Sonuç ne olursa olsun buraya turu geçmek için geleceğimizi söylemiştik. Eşit şartlarda mücadele edeceğimizi umuyorum. Sonucu futbolcular belirlesin. Çok zor bir deplasmanda, çok zor bir takıma karşı oynayacağımızın bilincindeyiz. Takımıma da güvenim sonsuz. Futbol ilginç ve sihirli bir oyun. Hakem son düdüğü çalmadan kimse ne olacağını kestiremiyor" diye konuştu.

"UMARIM YARIN HAKEM HATALARIYLA KARŞILAŞMAYIZ"

İlk maçta hakem hatalarının sorulması üzerine Grigoriou, "İlk maçtaki hakemin de iyi niyetli olduğunu biliyorduk. Maç kasetimi izledikten sonra hakem hatasında oluşan bir demet düştü önümüze. Umarım yarın hakem hataları demetiyle karşı karşıya kalmayız. Hiçbir maçta hakemlerle ilgili önyargım olmadı. Maçtan sonra da umarım böyle bir hava içerisinde olmam" yanıtını verdi.

Atromitos'un Brezilyalı futbolcusu Eduardo Brito ise, "İlk maçta biraz daha dikkatli olsaydık sonuç değişik olabilirdi. Atina'daki maç geride kaldı. Umarım Atina'da yapmak istediklerimizi yarın gerçekleştirebiliriz" açıklamasını yaptı.

ATROMİTOS HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Yarın 1-0'ın rövanşında Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan Atromitos, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. 15 dakikası basına açık olan idmanda Yunan ekibi ısınma hareketleri ve top çalışması yaptı .

/(İHA)

SONRAKİ HABER