için kaldı

Romen yıldızlar EXPO'ya 'mercan' dikti

ROMANYA'nın dünyaca ünlü yıldızları Brianna, Kate Linn ve Chris Thrace, Türkiye'nin ilk EXPO'sunun yapılacağı EXPO 2016 Antalya sergi alanına 'mercan' ağacı dikti. Expo'yu ziyaret eden Japon heyet ise barkovizyonda Brianna'nın 'All I Need' şarkısını görünce House müziğin genç yıldızlarını hemen tanıdı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

F5HABER F5HABER
Romen yıldızlar EXPO'ya 'mercan' dikti

ROMANYA'nın dünyaca ünlü yıldızları Brianna, Kate Linn ve Chris Thrace, Türkiye'nin ilk EXPO'sunun yapılacağı EXPO 2016 Antalya sergi alanına 'mercan' ağacı dikti. Expo'yu ziyaret eden Japon heyet ise barkovizyonda Brianna'nın 'All I Need' şarkısını görünce House müziğin genç yıldızlarını hemen tanıdı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

'Çiçek ve Çocuk' temasıyla gelecek yıl kapılarını açacak EXPO 2016 Antalya'ya dünya yıldızları, ünlüler ormanına ağaç dikmek için gelmeye devam ediyor. 'House Müzik' kategorisinde 'All I Need' şarkısıyla dünya müzik listelerinde üst sıralara çıkan Brianna ve 'Zaynah' şarkısındaki düetiyle büyük üne kavuşan Kate Linn ve Chris Thrace, EXPO 2016 Antalya'nın davetini kabul ederek Aksu İlçesi'ndeki 1121 dönümlük sergi alanına geldi. Romanyalı yıldızlar, projenin tanıtımı için toplantı salonuna alındıkları sırada ilginç de bir olay yaşandı.

JAPONYA HEYETİNİN ŞAŞKINLIĞI, TEBESSÜME DÖNÜŞTÜ

EXPO 2016 Antalya'ya katılacak Japonya heyeti, yaptıkları toplantı sonrasında salondan çıkmaya hazırlandıkları sırada, Romen yıldızlar salona alındı. Brianna, Kate Linn ve Chris Thrace'yi önce tanıyamayan Japonya heyeti, tebessüm ederek salondan çıkacakları sırada, barkovizyonda Brianna'nın 'All I Need' klibi açıldı. Şarkıyı hemen tanıyan heyet üyeleri, genç yıldızları ülkelerine has vücut dilleriyle selamlarken, cep telefonu kameralarıyla da fotoğraf çekti. Genç yıldızlar da Japon heyetle hatıra fotoğrafı çektirip kendilerine teşekkür etti.

SANAL GERÇEK GÖZLÜĞÜNÜ DENEDİLER

Romen yıldızlara, EXPO projesini, Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül anlattı. Projenin aşamalarını, sergi alanındaki son durumu dinleyen genç yıldızlar, 'Sanal gerçek' adı verilen gözlüğü de denedi. EXPO Kulesi'nden 360 derece hareketli alanı gösteren gözlükle şaşkınlık yaşayan Romen genç yıldızlar, "Bu inanılmaz, kendinizi EXPO Kulesi tepesinde gibi hissediyorsunuz" dedi.

Ünlüler ormanına bugüne kadar ağaç diken ünlüler için hazırlanan, aralarında Yüzüklerin Efendisi filminin Frodosu Elijah Wood, İnna, Alexandra Stan gibi şarkıcıların klibini izleyen yıldızlar, davet edildikleri için teşekkür etti. Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül, Romen yıldızlara EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık takdim etti ve 23 Nisan'daki açılışa katılmalarını diledi.

EXPO KULESİ'Nİ BEĞENDİM

Daha sonra araçlarla sergi alanına geçen genç yıldızlar, kendileri için ayrılan bölüme 'mercan ağacı' (Erythrina crista-galli) dikti. Üç ayrı ağaç diken yıldızlar, önce isim tabelalarını ağacın gövdesine bağladı, daha sonra can suyu verdi. Chris Thrace, 4 yıldır çalışan EXPO ekibinin inanılmaz bir iş yaptığını söyledi. Thrace, "Gelecek yıl buraya gelmeyi heyecanla bekliyorum, çok büyük bir alan açılacak, her yeri tepeden gören EXPO Tepesi'ni çok beğendim o da gerçekten inanılmaz" dedi.

Thrace'nin düet yaptığı Kate Linn de EXPO 2016 Antalya alanına gelmekten mutlu olduğunu söylerken, "İnsanların bazı aktivitelerle bu projeye dahil olması çok güzel, bitmesini bekliyorum. Eminim çok güzel olacak" diye konuştu.

'All I Need' şarkısıyla dünya listelerinde olan Brianna da alan içinde yapılan Çocuk Adası'na hayran kaldığını söyledi. Projeyi çok beğendiğini, çocuklar için bir dünya yapıldığını belirten Brianna, "Romanya'nın buraya katılmasını çok isterim, çünkü gerçekten çok güzel. Arabayla gelirken Kate ve Chris ile de konuştum, 'çocuk olup burada oynamak vardı' dedim. O da 'Çok güzel olurdu' yorumunu yaptı. Romanyalı yıldızlar daha sonra kameraya dönüp, "Gelecek yıl EXPO 2016'da Antalya'da görüşmek üzere" dedi.

(DHA - ANTALYA)
SONRAKİ HABER