Şule Çet davası: Dudak okuma uzmanı aranıyor

Şule Çet’in şüpheli ölümüne ilişkin davada, TRT ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün bünyelerinde dudak okuma uzmanı bulunmadığını bildirmesi üzerine mahkeme bu kez Milli Eğitim Bakanlığı’na yazı yazdı. Mahkeme ayrıca İstanbul Adli Tıp Kurumu 5’inci İhtisas Kurulu’na da yazı yazarak, selamlaşma şeklinde basit bir el sıkışma, halay çekilmesi sırasında sanık Berk Akand’ın DNA örneklerinin maktulün tırnak örneklerinde çıkıp çıkmayacağı hususlarına ilişkin görüş sordu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Şule Çet davası: Dudak okuma uzmanı aranıyor

ÜNİVERSİTE öğrencisi Şule Çet’in şüpheli ölümüne ilişkin davada mahkeme, olay yeri kamera görüntülerinin dudak okuma konusunda uzman bilirkişilere gönderilerek sanıkların olay sonrası konuşmalarının tespit edilmesine karar vermişti. 

Şule Çet davası: Dudak okuma uzmanı aranıyor - Resim : 1

Berk Akand - Çağatay Aksu

TRT VE EGM’DEN OLUMSUZ YANIT

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER