için kaldı

Minibüste korku dolu anlar! Ne yaptılarsa çıkaramadılar

İstanbul Pendik’te annesiyle birlikte minibüste yolculuk yapan küçük çocuk, koltuğun arkasına düşürdüğü klasörünü almaya çalıştığı sırada kolu koltuğun arasına sıkıştı. Minibüs şoförü ile yolcular ne kadar uğraştılarsa çocuğun kolunu sıkıştığı yerden çıkaramadılar. Daha sonra küçük çocuğun kolunun itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılmasıyla anne ile minibüstekiler rahat bir nefes aldı. İtfaiyenin, küçük çocuğun kolunu sıkıştığı yerden çıkarmaya çalıştığı anlar minibüsün güvenlik kameralarına yansıdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Minibüste korku dolu anlar! Ne yaptılarsa çıkaramadılar

Pendik’te geçtiğimiz günlerde annesiyle birlikte hatlı minibüsün arka koltuğunda seyahat eden Bülent Barlas Arslan, klasörünü koltuğun arkasındaki bagaj kısmına düşürdü. Küçük çocuk, kolunu koltuğun arasından sokarak klasörünü düştüğü yerden almaya çalıştı. Çocuk, klasörünü düşürdüğü yerden alamadığı gibi bir de kolunu koltuğun arasına sıkıştırdı.

Minibüs şoförü Tekin Aycan, minibüsü durdurarak bagaj kapısını açtı ve çocuğun kolunu sıkıştığı yerden çıkarmaya çalıştı. Koltukları sökmesine rağmen çocuğun kolunun sıkıştığı yerden kurtaramayan şoför Aycan, minibüsü itfaiye istasyonuna çekti. İtfaiye görevlileri çocuğun kolu sıkışmış halini ilk gördüklerinde şaşkına döndüler.

Küçük çocuğun kolu, buradaki itfaiye erlerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Küçük çocuk, annesi ve minibüstekiler çocuğun kolunun kurtarılması ile rahat bir nefes aldılar. Kolunda herhangi bir yaralanma olmadığı öğrenilen küçük çocuk, tedbir amaçlı olarak ambulans ile hastaneye götürüldü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER