Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizini için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizini için derledik.

"Türkiye'de Türk hukukuna göre yargılanmalılar"

Ankara - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili gözaltına alınanların Türkiye'de Türk hukukuna göre soruşturulması ve yargılanması gerektiğini söyledi.



Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

İstanbul - Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, faiz kararını açıkladı. Kurul, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 24'te tuttu. Kurul, sıkı parasal duruşun korunmasına karar verdi.



3 fabrikayı saran alevler söndürüldü

İstanbul - Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve bitişikteki 2 fabrikaya da sıçrayan yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü.



Ankara'da FETÖ operasyonu

Ankara - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında Gazi Üniversitesi personeli 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.



Sık sık iş değiştirmek boşanma sebebi

Karaman - Kocasının sık sık iş değiştirmesinden şikayet eden kadın, eşinin sürekli şehir dışına çıktığını, uzun süre eve gelmediğini belirterek boşanma davası açtı. Aile mahkemesi çifti boşarken, sık sık iş değiştiren kocayı kusurlu bulup manevi tazminat ödemeye mahkum etti.



Su altında 250 yıllık Rus savaş gemisi bulundu

Aydın- Aydın'ın Didim ilçesi açıklarında 18. yüzyıla ait bir savaş gemisinin kalıntılarına ulaşıldı.



Engelli kıza dillere destan Roman düğünü

Manisa - Manisa'da zihinsel engelli kızının gelinlik giyme arzusunu kırmayan anne, kızına damatsız da olsa dillere destan bir Roman düğünü yaptı.

(İHA)

SONRAKİ HABER