Erdoğan, Japonya'da "Ara Güler Fotoğraf Sergisi"ni açacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Haziran'da Japonya'nın Kyoto kentinde, fotoğraf sanatçısı ve foto muhabiri Ara Güler'in eserlerinin yer aldığı sergiyi açacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Erdoğan, Japonya'da "Ara Güler Fotoğraf Sergisi"ni açacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı tarafından, Ara Güler Müzesi ile Arşiv ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle sanatçının eserlerini dünyanın önemli kentlerine taşımak üzere gerçekleştirilen "Ara Güler Fotoğraf Sergisi", Londra ve Paris'in ardından üçüncü durağı olan Kyoto'da sanatseverlerle buluşacak.

Nisanda Londra Saatchi Galeri'de ve mayıs ayında Paris Polka Galeri'de düzenlenip büyük ilgiyle karşılanan Ara Güler Fotoğraf Sergisi, tüm dünyanın dikkatlerinin Japonya'ya odaklanacağı G-20 Zirvesi ile aynı dönemde, Kyoto'nun 800 yıllık tarihi mekanı Tofuku-ji Tapınağı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER