AK Partili Öztürk: Darbeci general Cumhurbaşkanı'nı altınlarla çekip servis edecekti

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tatilini geçirdiği Marmaris'teki otele düzenlenen ve 2 polis memurunun şehit düştüğü saldırıya katılarak, 3'üncü helikopterden baskını komuta ettiği belirtilen Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli Tümgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş ile ilgili açıklama yaptı. Öztürk, "Darbeci generalin görevi, Sayın...

F5HABER F5HABER
AK Partili Öztürk: Darbeci general Cumhurbaşkanı'nı altınlarla çekip servis edecekti

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tatilini geçirdiği Marmaris'teki otele düzenlenen ve 2 polis memurunun şehit düştüğü saldırıya katılarak, 3'üncü helikopterden baskını komuta ettiği belirtilen Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli Tümgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş ile ilgili açıklama yaptı. Öztürk, "Darbeci generalin görevi, Sayın Cumhurbaşkanını sağ ele geçirdikten sonra önüne altın koyarak, yurtdışına kaçacaktı süsü verip, görüntüleri dünyaya servis edecekti" dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, beraberinde Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Gültekin Akça ve Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal ile birlikte basın toplantısı düzenlendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Öztürk, "FETÖ'cüler en büyük darbeyi İslam dinine vurdular. Esas milat, 17 Aralık'tır. Bir algı operasyonu yaptılar. Türkiye'nin en büyük yatırımlarına harç koymuş işadamlarına 25 Aralık'ta operasyon yaptılar. 17 Aralık'taki operasyon 15 Temmuz'a benziyor. Çünkü içinde algı var. 17 Aralık'ta bir evde 6 para makinesi çıkar mı? İnsanlar ayakkabı kutularının içine para mı koyar? 17 Aralık FETÖ'cüler tarafından tamamen Tayyip beye yönelik bir algı operasyonuydu. Milletin yüzde 73'ünde Recep Tayyip Erdoğan'a destek var. 15 Temmuz'da darbeyi milletimiz kabullenmedi. Halkımız Marmaris'te 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanımız talimatı vermeden etten duvar ördüler. Kurşunlar uçuşuyordu. Bu görüntüleri göre göre otelin geldiler. Adamlar planlı gelmişler. İmralı ve Otluk Koyu üzerinde defalarca uçuş yapmışlar. Çiğli'deki astsubayımız helikopterin motorunu ters çevirerek hainlere zaman kaybı yaşatmış. Gökhan Şahin Sönmezateş'in helikoptere binmesi tesadüf değildir. Tamamen Cumhurbaşkanını canlı alacaktı. Amacı algı operasyonuyla cumhurbaşkanımız ve ailesini itibarsızlaştırmaktı. 17 Aralık'ta yaptıkları gibi. Sönmezateş'in görevi Cumhurbaşkanımızı canlı aldıktan sonra önüne altın koyarak, yurtdışına kaçacaktı süsü verip, görüntüleri dünyaya servis edecekti. Recep Tayyip Erdoğan'ın milletin gönlündeki yerini zedelemek istiyorlardı. Son günlerdeki terör saldırılarındaki gibi milletimizin uyanık olması gerekiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde olarak uyanık olacağız" dedi.

FOTOĞRAF


(DHA - Cavit AKGÜN)
SONRAKİ HABER