Savcılar Şehitler Tepesi'ne karanfil bıraktı

Dolmabahçe'de yaşanan terör saldırısının dördüncü gününde 'Şehitler Tepesi'ne ziyaretçi akını sürüyor.SAVCILAR KARANFİL BIRAKTIŞehitler Tepesi'ne Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görev yapan savcı ve başsavcı vekilleri ile Ceza İnfaz Memurları da geldi. Grup oluşturulan anma noktasına karanfiller bıraktı.

F5HABER F5HABER
Savcılar Şehitler Tepesi'ne karanfil bıraktı

Dolmabahçe'de yaşanan terör saldırısının dördüncü gününde 'Şehitler Tepesi'ne ziyaretçi akını sürüyor.

SAVCILAR KARANFİL BIRAKTI

Şehitler Tepesi'ne Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görev yapan savcı ve başsavcı vekilleri ile Ceza İnfaz Memurları da geldi. Grup oluşturulan anma noktasına karanfiller bıraktı.



DESTİCİ DE GELDİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de olay yerine gelenler arasındaydı. Şehitler Tepesi'ne gelerek karanfil bırakıp dua eden Destici, “Birlik ve beraberlik için bu terör belasının üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Bu hain ve kahpe saldırıyı gerçekleştiren hain PKK terör örgütünü ve onun arkasındaki tüm güçleri de, tüm uzantılarını da şiddetle lanetliyorum. Biz BBP olarak mutlaka bu işte bizzat bombayı patlatarak, aracı ve kendisini patlatarak onlarca polisimizi, sivilimizi şehit eden bu hain ve katil teröristler için, bunların arkasındaki güçler için idam cezasının geri getirilmesini istiyoruz" dedi.



GENÇLİĞE HİTABEYİ OKUDULAR

Olay yerine daha sonra Uğur Koleji öğrencileri geldi. Öğrenciler hep bir ağızdan Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okudu.

(DHA - GÜLSELİ KENARLI)
SONRAKİ HABER