Gareth Bale Çin yolcusu

Real Madrid'den ayrılması beklenen dünya yıldızı futbolcu Gareth Bale'in yeni kulübü belli oldu. Gallerli futbolcu Çin Premier Ligi ekiplerinden Jiangsu Suning'e katılıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gareth Bale Çin yolcusu

İspanyol Marca Gazetesi'nin haberine göre Bale, yıllık 22 milyon Euro net ücret kazanacağı kulüp ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. İmza için sadece pürüzler kaldığı ve resmi sözleşmenin kısa süre içinde imzalanacağı ifade edildi.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, geçtiğimiz günlerde Bale'in yakın zamanda takımdan ayrılmasını beklediklerini duyurarak yıldız oyuncuyu ekibinde görmek istemediğini açıkça beyan etmişti.

Jiangsu Suning takımı son olarak Inter'in yıldız savunmacısı Joao Miranda'yı transfer etti. Miranda ile 3 yıllık kontrat imzalandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER