Süper Lig ekibinden çifte transfer

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Denizlispor, Oscar Estupinan ve Zakarya Bergdich'i kadrosuna kattığını açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Süper Lig ekibinden çifte transfer

Denizlispor'dan yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüz Vitoria Guimaraes oyuncusu Oscar Estupinan'ın kulübümüze 1 yıl kiralanması konusunda futbolcu ve kulübü ile anlaşırken, son olarak Belenenses forması giyen Zakarya Bergdich ile de 1+1 yıllık sözleşme imzaladı."

<div style="margin:0 auto; max-width:100%; min-width:300px; "><div style="position: relative; padding-bottom:56.25%; height: 0; overflow: hidden; "><iframe src="https://embed.dugout.com/v2/?p=eyJrZXkiOiI3eTdObm40SSIsInAiOiJzcG9yYXJlbmEiLCJwbCI6IiJ9" style="width: 300px; min-width: 100%; position: absolute; top:0; left: 0; height: 100%; overflow: hidden; " width="100%" frameborder="0" allowfullscreen scrolling="no"></iframe></div></div>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER