Elazığ'da eski BDP ile DBP il başkanları tutuklandı

ELAZIĞ'da, KCK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 7 kişi Adliyeye sevk edilirken, aralarında kapatılan BDP ile onun yerine kurulan DBP eski il başkanlarının bulunduğu 4 kişi tutuklandı, 3 kişi serbest bırakıldı. KCK operasyonları kapsamında Elazığ'da Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şubesi ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda gözaltına alınan 7 kişi...

F5HABER F5HABER
Elazığ'da eski BDP ile DBP il başkanları tutuklandı

ELAZIĞ'da, KCK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 7 kişi Adliyeye sevk edilirken, aralarında kapatılan BDP ile onun yerine kurulan DBP eski il başkanlarının bulunduğu 4 kişi tutuklandı, 3 kişi serbest bırakıldı.
KCK operasyonları kapsamında Elazığ'da Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şubesi ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda gözaltına alınan 7 kişi Elazığ Adliyesi'ne sevk edildi. Burada yapılan sorgulamalardan sonra kapatılan BDP eski il Başkanı Turan Çelik ve onun yerine kurulan DBP il eski başkanı Baki Acar'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi tutukuklandı, 3 kişi serbest bırakıldı.
FOTOĞRAFLI
(DHA - Şahismail GEZİCİ)
SONRAKİ HABER