için kaldı

Vicdansızlık! Çalıların arasında bir çuvalda buldu

Denizli'nin Çameli ilçesinde ağzı bağlı halde bırakılmış çuvalın içinde biri telef olmuş, 3'ü havasızlıktan ölmek üzere olan 4 köpek bulundu.

POSTA POSTA
Vicdansızlık! Çalıların arasında bir çuvalda buldu

Denizli'nin Çameli ilçesi Çöplük mevkiinde ormanlık alanda dolaşan Abbas Akyol, çalıların arasında bir çuval fark etti. İçinde bir şeylerin hareket ettiğini gören Akyol, yaklaşarak içinde ne olduğuna baktı.

Çuvalı açan Akyol, biri ölü diğerleri de havasızlıktan ölmek üzere olan 4 köpek yavrusuyla karşılaştı. Köpeklerin nefes aldığını gören Akyol, ekmek ve su verdikten sonra köpekleri korunaklı bir yere götürdü.

Vicdansızlık! Çalıların arasında bir çuvalda buldu - Resim : 1

Evinin yakınında barınak yapıp baktığı köpeklerin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Abbas Akyol, köpekleri sahiplenecek bir hayvansever aradığını belirtti.

Yaşanan olay hayvanseverlerin tepkisine neden oldu.

İHA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER