için kaldı

Bandırmaspor sezonu törenle açtı

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor, 2015-2016 futbol sezonunu İlçe Stadı'nda düzenlenen törenle açtı.

F5HABER F5HABER
Bandırmaspor sezonu törenle açtı

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor, 2015-2016 futbol sezonunu İlçe Stadı'nda düzenlenen törenle açtı.

Açılış törenine AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Ahmet Akın, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Belediye Başkanı Dursun Mirza ve sayıda taraftar katıldı. Yapılan konuşmaların ardından tüm oyuncular taraftarlara tanıtıldı.

Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı, "Bu kentin ve Bandırmaspor'un gelecek zaferleri ve başarıları için taraftalarımız, teknik yönetimimiz, futbolcularımız, bu güzel kentin idarecileri,kurum ve kuruluşları elbette yönetim olarak bizlerin el birliği yapmalıyız. Yönetim kurulu olarak Bandırmaspor'un başarısı için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza,Bandırmaspor'un başarısı için yerel yönetim olarak her türlü desteği verdiklerini söyledi. Yerel yönetim olarak Bandırmaspor'a sabit gelir kaynaklarının oluşturulmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini dile getiren Mirza, hedeflerinin kendi ayakları üzerinde duran bir takım oluşturmak olduğunun altını çizdi. Mirza, Bandırmaspor taraftarlarından yeni futbol sezonunda takımlarını centilmenlik kuralları içersinde desteklemeleri çağrısında bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'da, "Bandırma Balıkesir'in ekonomik anlamda en büyük ilçelerinden biri.Bu büyükşehre şampiyon bir takım yakışır. Bunun için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAF

(DHA - ERDEM ÖZCAN)
SONRAKİ HABER