için kaldı

Ak Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Dünya Evine Girdi

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, düzenlenen nikah töreni ile hayatını Hatice Karadeniz (Kadıoğlu) ile birleştirdi.

F5HABER F5HABER
Ak Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Dünya Evine Girdi

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, düzenlenen nikah töreni ile hayatını Hatice Karadeniz (Kadıoğlu) ile birleştirdi.

Karabük Çebioğlu Gold Recidanse'de Hatice ve Kemal Karadeniz çiftinin nikah törenini, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy kıyarken, şahitliğini ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Milletvekili Osman Kahveci, Karabük Valisi İzzettin Küçük, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan yaptı.

Nikahın kıyılması üzerine Belediye Başkanı Aksoy, evlilik cüzdanını takdim edilmesi üzerine Şahin'e verdi. Şahin, genç çifte nasihat vererek, "Önünüzde uzun bir hayat var. Bu hayat yolu hep düz olmaz ve zaman zaman engeller çıkabilir. Ama siz birbirinizi sevdiğiniz sürece, birbirinize saygınızı eksik etmediğiniz sürece tüm engelleri aşarsınız. Başbakanımız burada olsaydı ve nikah şahidi olsaydı cüzdanı vermeden önce bir şey söylerdi Kemalciğim. Onun ne olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Ben Sayın Başbakanımızın o sözünün altına imzamı atıyorum ve başka bir şey söylemiyorum. Mesaj alınmıştır değil mi" dedi.

"Bu cüzdanı kime vermem gerektiği konusu, her zaman böyle bir soru işaretine yol açmıştır" diyen Şahin, "Kimi büyüklerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız genellikle gelin hanıma verir. Sayın Başbakanımız da öyle yaparlar. Ancak 2004 yılında biz anayasada bir değişiklik yaptık ve kadın-erkek eşitliği hükmünü getirdik. Dolayısıyla ben Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyesi de olarak, anayasaya uygun davranıp her ikisine birlikte vermek durumundayım" ifadelerini kullandı.

Şahin ve beraberindekiler, gelin ve damatla hatıra fotoğrafı çektirip çeşitli hediyeler takdim etti.

SONRAKİ HABER