için kaldı

Mesut Bakkal sözleşmesini feshetti

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'ın talebi üzerine göreve başlayan Bakkal son hafta öncesi istifa etti.

F5HABER F5HABER
Mesut Bakkal sözleşmesini feshetti

22 puanla takımı alan ve bugün küme hattından uzak olan Gençlerbirliği'nde Cavcav'ın gelen hocaların işine karışması nedeniyle ve geçen hafta yaptığı açıklamalardan sonra Mesut Bakkal, bugün kulübe giderek sözleşmesini feshetti.

MESUT BAKKAL NEDEN SÖZLEŞMESİNİ FESİH ETTİ?

Deplasmanda oynanan Gaziantepspor maçında başlayan Cavcav - Bakkal gerginliği sonraki haftalarda da devam etti. İlhan Cavcav'ın sürekli kadroya karışması, bu hocayla çalış bunla çalışma demesi olayın sonunu getirdi. Ancak, edinilen bilgiye göre olayı koparan konu daha önce İlhan Cavcav'ın kulüpten kovduğu bir teknik adamla transfer görüşmesi yapması olduğu öğrenildi

Mesut Bakkal sözleşmesini feshetti - Resim : 1İlhan Cavcav, iki hafta önce eski antrenörlerden biri ile fabrikasında 4 saat görüştü. Bu görüşmede takımın başından iki defa kovduğu isimle takımdan gidecek, kalacak ve yapılacak yeni transferleri görüştüğü öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine sözleşmesi bu sezon sonu bitecek olan Mesut Bakkal istifa kararı aldı.

Konu ile ilgili görüş istediğimiz Mesut Bakkal, hiçbir açıklama yapmadı ve "Allah yollarını açık etsin" demekle yetindi. Bugün kulübe giden Mesut Bakkal, sözleşmesini tek taraflı olarak fesih ederken, yardımcıları Ümit Bozkurt, Bülent Akın, Zafer Özgültekin ve Murat Kuyucu da istifalarını verdi.

SONRAKİ HABER