için kaldı

Şenol Güneş'ten Cenk Gönen itirafı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

F5HABER F5HABER
Şenol Güneş'ten Cenk Gönen itirafı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda 4-0 kazandıkları Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Sezon başındayız henüz. Dalgalanma geçirmek doğal. 3 maçı da kazanabilirdik, 2'sini kazandık. Ama 3 maçı da kaybetmeyi hak etmedik. 3 tane hazırlık maçı gibi düşünmek lazım sezon başı için. Hem Mersin, hem de Gaziantep'i deplasmanda yenmek önemli. Hızlı oynamak için zeminin düzgün olması lazım. Sürekli oyun kesiliyor. Top sekiyor, güven kaybına oynuyorsun."

"4-0'a bakıp 'her şey tamam' demek yanlış olur"

"Oyuncuların iyi tarafı son dakikalara kadar oyunu burakmadık. Daha fazla pozisyon bulan bizdik. Öne oynama anlayışımız, tempolu ve hızlı oyun anlayışımız, hem saha ile ilgili, hem de rakibin kontrolü ile olmadı. Ama skorun 4-0'ına bakıp da 'her şey tamam' demek yanlış olur. Oyuncuların performansının yükselmesini bekliyorum. Normal şu anda."

UEFA Avrupa Ligi yorumu

"Her maç zordur, bitince 'kolay' dersiniz. Bugün maç 0-0 bitse ya da kaybetsek, 'çok zor, saha kötü' falan diyebilirdik. Biz futbolumuzu oynayarak gruptan çıkmak istiyoruz. Sporting ile Moskova bizimle birlikte güçlü takımlar. Ama 4 takım var grupta. İlk maçta kazanarak başlarsak, gruptan çıkmayı bekliyoruz. Bunun için çalışacağız."

"Cenk Gönen'in gitmesine üzüldüm"

"Kaleci, stoper, orta saha için arayışlarımız oldu. Elimizde de oyuncular var. Esas olan oyuncudur. Takım olarak da bizim beklentimiz yararlı oyuncuların kalmasıdır. Netice itibariyle elimizde bir kadro var, bunu kullanacağız. Ama alternatiflerin fazla olması, 3 kulvar nedeniyle lazım olabilir. Cenk'in gitmesine şöyle üzüldüm, 3 kalecinin bizi taşıyabileceğini düşündüm. Benim inandığım şeyi onda görmediğim için üzüldüm. Hayırlı olsun diyelim. Motivasyonu düşmüş bir kalecinin faydalı olacağını düşünmedim. Alacağımız kaleci eldekilerden iyi olursa değerlendiririz. Bir kaleci daha olsa rahat olur. Dediğim gibi UEFA ve Süper Lig var."

SONRAKİ HABER