Özbek ve Denizli'den flaş açıklamalar

G.Saray, teknik direktör Mustafa Denizli ile sözleşme imzaladı. Başkan Dursun Özbek ve Mustafa Denizli açıklamalarda bulundu.

F5HABER F5HABER
Özbek ve Denizli'den flaş açıklamalar

İşte Dursun Özbek'in açıklamaları...

"Galatasaray başkanı olarak yapılan bir yanlış varsa, bunun hesabını vermek için hazırım
Galatasaray'a faydalı olacağımı düşündüğüm için başkanlığa aday oldum. Genel kurula teşekkür ediyorum. Ben ve yönetim kurulum, Galatasaray göreve çağırdığı zaman hep hazırız.

Amacımız Galatasaray'ın gününü kurtarmak değil, geleceğiyle ilgili sorunları çözmek. Hiçbir zaman medyada olmak, reyting almak için bu göreve talip olmadık. Başkanlık kimliğinin arkasında Dursun Özbek var. Okulda dersten kaçıp Metin Oktay'ı ve Galatasaray'ı seyretmek için stada koşan çocuk ruhum var. Galatasaray hiçbir zaman pes etmez, umutsuzluğa düşmez. Galatasaray eskisinden daha güçlü ayağa kalkar. En tepede olmak için faaliyetlerini sürdürür. Bu Galatasaray tarihinin başında gelir. Galatasaraylılık ruhudur.

Bunun en canlı örneği yanımda oturuyor. Neuchatel maçı oynadık, deplasmanda 3-0 kaybettik. Ama sevgili hocam Mustafa Denizli farketmez, İstanbul'da 5-0 kazanırız dedi. Bu, Galatasaray mağlubiyeti kabul etmez deyişinin en canlı örneğidir. Sevgili hocama 'Yuvana hoş geldin' diyorum. Yeniden dönüşü beni ve tüm Galatasaraylıları duygulandırmıştır."

MUSTAFA DENİZLİ

"Resmen göreve başlayacağım bugün itibariyle teknik adamlık hayatımın başlangıcının ve önemli bir bölümünün geçtiği bu camiada tekrar görev almaktan mutlu ve heyecanlıyım. Biraz yorgun gözükebiliriz. Dün 10 saatimiz havada geçti. Yorgun gözükebiliriz ama bu bizi yıldırmaz, yıldırmayacaktır. Bugüne kadar hizmetler eden tüm değerli büyük meslektaşlarımı, tarihe geçmiş tüm değerli insanları burada bir kez daha kalben anmak, onlara teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Yol haritamızı, onların başardıklarının üstüne ilave etmek istiyoruz. Geçmişle ilgili hiçbir şeyi sorgulamayacağız. Geçmişin başarılı yöntemlerini bu tesislerde devam ettireceğiz. Fiziki de olabilir, eleman bazında da olabilir.

Yarından itibaren bizi başarıya nelerin götüreceğinin düşüncelerini paylaşacağız. Galatasaray, her takımın geçebileceği sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Benim için Galatasaray yeni bir camia değil. Takımı oluşturan bütün unsurlar benim tanıdığım çok değerli elemanlardan oluşuyor. Galatasaray, uluslararası bireylerin oluşturduğu çok önemli bir grup."

Hayatım boyunca yaptığım bütün açıklamaları inanarak yaptım. Bireysel olarak herhangi bir futbolcum hakkında önyargım asla yoktur. Hayatım boyunca da mesleğimde böyle hareket etmedim. Tüm futbolcularım için yarın yeni bir dönemdir. Hiçbir futbolcumun önyargılı olduğumu düşüneceğini zannetmiyorum. Bu camia bana bu sorumluluğu verdiği müddetçe alacağım her karar kulübün ve camianın başarısı için olacaktır."

Şu anki tablo çok net önümde. Bu tablo beni asla umutsuzluğa kaptırmaz. Bu tabloyu değiştireceğiz. Bundan bütün Galatasaraylılar'ın emin olması lazım. Önce buradaki çalışma şartlarını paylaşacağım. Ama bunları 1-2 güne sığdırmak mümkün değil.

Son sözlerim; Allah camiamızın, yönetimimizin, takımımızın yardımcısı olsun. Zaman bizleri değiştirir ama hedeflerimizi asla değiştirmez. Düşünmeden, inanmadan, hedefleri belirlemeden bütün olamayız. Bu konuşmalarımdan herkes kendine en azından bir cümle çıkartabilir. Hepimiz camiayı tekrar yüceltmek için çalışacağız.

SONRAKİ HABER