Özbek: Messi ve Neyman gelebilir

Sneijder ve Podolski gibi dünya devlerinin 10 numaralarının Galatasaray'da olduğunu söyleyen Dursun Özbek, "Messi ve Neymar'ı da Galatasaray'da görebiliriz" dedi

F5HABER F5HABER
Özbek: Messi ve Neyman gelebilir

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulüp televizyonuna taraftarı heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Takıma genç isimleri katacaklarını söyleyen Özbek, "Dünyanın önde gelen iki milli takımın 10 numarası bizde. İlerleyen dönemlerde Messi ve Neymar'ı da getirebiliriz" ifadelerini kullandı.

Transfer politikasıyla ilgili, "Galatasaray'da transferler teknik kadronun talebi çerçevesinde yapılıyor. Scout ekibimiz var, bütün yıl boyunca dünyadaki sporcuları izliyorlar, bize raporluyorlar. Her futbolcunun istatistiklerini veriyorlar. Teknik ekip, kendi kadrosunda eksiklikleri çerçevesinde scout ekibiyle toplantılar yaparak transfer hedeflerini belirliyorlar ve isimler yönetimin önüne geliyor. Yönetim de bazı parametreleri dikkate almak zorunda. Teknik ekip bu talebi yapabilir, desteğimiz de tamdır ama biz sportif manada sporcuların kapasiteleri açısından çok bilgi sahibi değiliz. Onların tavsiyelerine dayanarak yapmak istiyoruz" dedi.

"ŞAMPİYONLUĞUMUZU GÖLGELEMEK İSTİYORLAR"
Yapılan transferleri de değerlendiren Dursun Özbek, "Bugüne kadar yaptığımız transferlere dönersek, medyada son derece gündemde kaldı. Bilal'in Akhisarspor'dan transferine teknik ekip pozitif rapor verdi. Bilal sonuçta milli takım oyuncusu, başarılı buluyorum. Sabri'yle ilgili, yasaklı döneminden sonra 20 maçın üzerinde oynadı. Kulübe 19 yıldır hizmet ediyor. Hamza Hoca'nın raporuyla takımda kalması istendi. Verdiğimiz ücretler transfer piyasasında normal ücretler, herkes görebilir. Niteliğinin iyi mi kötü mü olduğu sahadaki performanslarını gördükten sonra söylemek lazım. Bu 2 oyuncu hakkındaki tenkitleri maksatlı buluyorum. Çifte şampiyonluğun ardından sezon başında yapılan transferlerin ardından, çok büyük rakamlara ulaşmayan bu transferleri, rakiplerimizin şampiyonluğu gölgelemek için çıkardığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER