için kaldı

Nani kimin olacak?

Real yenilgisi sonrası Başkan Aysal'dan Nani'yi isteyen Mancini'nin talebiyle harekete geçen Sarı-Kırmızılı yönetim, Devler Ligi'ndeki İtalyan rakiplerinin de ManU'nun 27 yaşındaki yıldızına teklif yaptığını öğrendi. Juve'nin 5.5 milyon euroluk teklifi Aslan'ı zorda bıraktı.

F5HABER F5HABER
Nani kimin olacak?

G.SARAY İLE JUVENTUS, 10 ARALIK'TAKİ MAÇ ÖNCESİ PORTEKİZLİ STAR İÇİN KAPIŞIYOR


Şampiyonlar Ligi'ndeki kaderi 10 Aralık'taki Juventus maçına bağlı olan G.Saray, dev randevu öncesi İtalyan ekibiyle transferde karşılaştı. Eurosport İtalya'dan gelen haberlere göre İtalyan ekibi M.United'ın yıldızı Nani'ye talip oldu. Real yenilgisi sonrası Portekizli yıldızı isteyen Mancini'nin isteğiyle harekete geçen Galatasaray yönetimi, Juve'nin haftalık 115 bin euroluk teklifini öğrendi.

Melo: Juve'yi yenip turlarız

Juve'nin yıllık 5.5 milyon euroyu bulan teklifiyle Nani'yi transfer etme işi zora giren yönetim, elini çabuk tutup transferi bir an önce bitirmek amacında. Bu arada Melo, İspanyol Ondo Cero radyosuna "Juventus muhteşem bir takım şu ana kadar fantastik performans sergilediler. Ama eminim, kazanan taraf biz olacağız ve 2. tura çıkacağız. Mancini dengeyi bulmaya çalışıyor ama pozitif yönde ilerliyoruz" diye konuştu.

Juve'yi ateşli bir stat bekliyor

Juve eski genel direktörü Luciano Moggi, Juventus'un İstanbul'da çok zorlu bir atmosfere çıkacağını ayrıca Mancini'nin de kendini ispatlamak istediğini belirterek, "Juve, Kopenhag'ı yendi ama Devler Ligi'nde ofansif olarak eksik olduğunu bir kez daha gösterdi. Şimdi Türkiye'de bir beraberlik yetiyor ama bu hiç kolay olmayacak. İstanbul'daki maç sadece bir maç olmaz. Juve'yi çok ateşli bir stat bekliyor" diyerek uyarıda bulundu.
SONRAKİ HABER