için kaldı

Luis Nani'nin transferini kadınlar çözdü

Fenerbahçe'de yılan hikayesine dönen Luis Nani’nin transferini kadınlar çözdü...

F5HABER F5HABER
Luis Nani'nin transferini kadınlar çözdü

Yaklaşık 1 aydır devam eden transfer görüşmeleri, yıldız futbolcunun hayat arkadaşı Daniela Martins'in pazartesi günü İstanbul'a gelip Fenerbahçe'ye Rize maçı dönüşü yapılan saldırıyı öğrenmesiyle tıkanma noktasına gelmişti. Daniela, aile olarak güvenlik sorunu yaşayacakları korkusu yaşarken, Nani Fenerbahçe'ye gelmeyi çok istiyordu. Ve sevgilisini ikna için farklı bir planı devreye soktu.

Daniela'nın aklını çelmeleri konusunda Portekiz Milli Takımı'ndan arkadaşları Meireles ve Bruno Alves'ten yardım istedi. Ancak onların koknuşması yetmezdi. Eşlerinin ikna çabalarına dahil olmasını özellikle vurguladı.

KHUT ALVES DEVREDE

Meireles ve Alves'in evinden, Nani'nin evine telefon trafiği başladı. Sportif direktör Terraneo ve Fenerbahçe yönetimi de an be an bu trafiği izliyor ve destek veriyordu.

Bayan Meireles de çok uğraştı ancak en çok Khut Alves'in Daniela Martins'e söyledikleri transferde çok büyük etki yarattı. Khut Alves'in, "Türkiye'de emin ellerdeyiz. Bundan hiç endişen olmasın. Burada yaşamak seni çok mutlu edecek" demesi Nani'nin hayat arkadaşını yumuşattı.

Fenerbahçe'ye gitmelerinin hayatlarına katacaklarını uzun uzun anlatan Nani'nin çabaları da Daniela'yı belli bir noktaya getirdi. Onun ve transferin karar aşaması önceki akşamdı. Tüm sarı lacivertli yöneticiler bu ana odaklanmıştı.

SONUNDA İKNA OLDU

Hem Nani'nin hem de Fenerbahçe'nin yengelerinin konuşmaları ile rahatlayan ve durumu her yönüyle iyice düşünen Daniela, sonunda kararını verdi. Türkiye'de yaşayacaktı. Elbette bunda yıldız oyuncunun yılda yaklaşık 4.5 milyon Euro kazanacak olmasının da rolü vardı. Olumlu karara hem Nani, hem de sarı lacivertli yöneticiler çok sevinmişti. Artık Terraneo'ya son prosedürleri tamamlamak kalmıştı.

Onlar da halledildi ve resmi açıklama için sarı lacivertli yönetime onay verildi. Önceki gece Fenerbahçe'den yapılan Nani transferi açıklamasının perde arkasında işte bunlar yaşandı. (Hürriyet)

SONRAKİ HABER