için kaldı

İşte Beşiktaş'ın kupadaki rakibi

UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'u eleyerek son 16 turuna kalan siyah-beyazlıların rakibi, bugün çekilecek kurada belirleniyor.

F5HABER F5HABER
İşte Beşiktaş'ın kupadaki rakibi

UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz temsilcisi Liverpool'u eleyerek son 16 turuna kalan Beşiktaş'ın rakibi, İsviçre'de yapılacak kura çekiminde belli olacak. Nyon kentinde TSİ 14.00'te gerçekleştirilen kura çekiminde, Trabzonspor'un İtalyan ekibi Napoli'ye elenmesiyle tek Türk temsilcisi olarak Beşiktaş yer aldı.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın rakibi Belçika ekibi Club Brugge oldu.

Kuraya, İtalya'dan 5, İspanya, Rusya ve Ukrayna'dan 2'şer, Türkiye, Hollanda, Belçika, İngiltere ve Almanya'dan birer ekip katıldı.

Beşiktaş'ın son 16 turunda eşleşebileceği rakipler arasında İtalya'dan Fiorentina, Inter, Napoli, Roma ve Torino, İspanya'dan Sevilla ve Villarreal, Rusya'dan Dinamo Moskova ve Zenit, Ukrayna'dan Dnipro ve Dinamo Kiev, İngiltere'den Everton, Hollanda'dan Ajax, Belçika'dan Club Brugge ile Almanya'dan Wolfsburg bulunuyor.

Final maçına, Polonya'nın Varşova kentinin ev sahipliği yapacağı Avrupa Ligi'nde son 16 turu karşılaşmaları, 12 ve 19 Mart tarihlerinde oynanacak.

İLK EŞLEŞMELER
Club Brugge- Beşiktaş
Diğer eşleşmeler ise şu şekilde gerçekleşti:

Everton (İngiltere) - Dinamo Kiev (Ukrayna)
Dnipro (Ukrayna) - Ajax (Hollanda)
Zenit St. Petersburg (Rusya) - Torino (İtalya)
Wolfsburg (Almanya) - Inter (İtalya)
Villarreal (İspanya) - Sevilla (İspanya)
Napoli (İtalya) - Dinamo Moskova (Rusya)
Fiorentina (İtalya) - Roma (İtalya)

SONRAKİ HABER