için kaldı

G.Saraylı eski hocaya şok: Kovuldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Sarıyer, teknik direktör Ayhan Akman ile yolları ayırma kararı aldı.

F5HABER F5HABER
G.Saraylı eski hocaya şok: Kovuldu

Sarıyer Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, teknik direktör Ayhan Akman ile karşılıklı anlaşma sağlanarak vedalaşma kararı alındığı bildirildi.

Açıklamada, "Ayhan hocaya ve ekibine bugüne kadar kulübümüze vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Görevinden ayrılan Ayhan Akman Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 13 maçta Sarıyer'e 7 galibiyet kazandırdı. 2 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılan ve 4 kez mağlup olan Sarıyer, 23 puanla 3. sırada yer aldı.
G.Saraylı eski hocaya şok: Kovuldu - Resim : 1
Ayhan Akman'dan sitem!

Ayhan Akman yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"Sezon başında koyduğumuz şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerlerken son haftalarda taraftarların anlamsız tepkilerinin son kazandığımız maçta bile 90 dakika boyunca ve hatta maç sonu sevincimizi dahi protesto edecek kadar ileri gitmesi, sonrasında tesislere gelen taraftar grubunun beni ve oyuncularımı tehdit etmesi buna karşı bizleri destekleyici bir duruş sergilemeyen ve yanımızda olmayan yönetim kurulunun tavrından dolayı oyuncularımıza ve kulübümüze zarar vermeme adına görevimden ayrılıyorum. Göreve başladığım ilk günden bugüne kadar yanımızda olan sayın belediye başkanımız Şükrü Genç ve sayın Ferhat Göçer'e teşekkür ederim. Takımımıza ve bizlere sahip çıkan oyuncularımıza şampiyonluk yolunda başarılar dilerim."

SONRAKİ HABER