Feyenoord Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Feyenoord ile sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. 8 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Fenerbahçe Feyenoord'u devirerek Avrupa'da yoluna devam etmek istiyor. Peki merakla beklenen Feyenoord - Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak saat kaçta başlayacak?

F5HABER F5HABER
Feyenoord Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Lig ve Avrupa'da 8 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan, bu süreçte Manchester United ve Galatasaray gibi prestijli galibiyetlerle büyük moral bulan Fenerbahçe bugün en kritik sınavlarından birine çıkacak. Şu an grubunda lider durumda bulanan Sarı-Lacivertliler, Hollanda'da Feyenoord ile kapışacak. Advocaat ve öğrencileri kağıt üzerinde çok avantajlı, şimdi sıra üst tura yükselmek için yeşil zeminde kanıtlamak zorunda. Fenerbahçe bu akşam tek farklı yenilse bile turu geçebilir. ancak grubu lider bitirmek son derece önemli. Eğer bunu başarırsak, bir sonraki turda Avrupa Ligi'nin ikincileri ya da Şampiyonlar Ligi'nden gelecek "kötü 4 takım" ile eşleşeceğiz. İlk maçta sahasında Feyenoord'u 1-0 mağlup eden F.Bahçe Feyenoord maçına tam kadro çıkacak. Fenerbahçe Feyenoord'u yenerse A Grubunu lider olarak tamamlayacak. Maçı beraberlikle sona ermesi halinde ise grup liderliğini Zorya - Manu maçının sonucu belirleyecek.

Feyenoord Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz yayınlanacak?​

Fenerbahçe'nin Uefa Avrupa Ligi'nde oynayacağı Feyenoord mücadelesi şifresiz olarak ekranlara gelecek. Bu akşam saat 21.00'de başlayacak Fenerbahçe - Feneyoord karşılaşması TRT 1'den şifresiz olarak yayınlanacak. Mücadeleyi İspanyol hakem David Fernandez Borbalan yönetecek.

Fenerbahçe'nin Feyenoord karşısında eksik futbolcusu bulunmuyor. Sarı-lacivertlilerde son haftaların formda ismi Aatif Chahechouhe'nin yanı sıra Jose Fernandao, UEFA listesinde olmadığı için kadroda yer alamayacak. Salih ve Stoch da bu maçın kardosunda yer almadı.

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11'LERİ

FEYENOORD: Jones, Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Nelom, El Ahmadi, Vilhena, Toornstra, Kuyt, Elia, Jorgensen

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan, Alper Potuk, Moussa Sow, Robin van Persie.

SONRAKİ HABER