için kaldı

Efsane kaptandan flaş yorum: Abdurrahim Albayrak büyük hata yaptı

Prandelli ile yollarını ayıran Galatasaray'da Hamza Hamzoğlu'na büyük destek geldi.

F5HABER F5HABER
Efsane kaptandan flaş yorum: Abdurrahim Albayrak büyük hata yaptı

CAMİA İÇERİSİNDE HAMZA HAMZAOĞLU'NA DESTEK VAR

Cesare Prandelli ile yolların ayrılmasından sonra Hamza Hamzaoğlu ile anlaşan Galatasaray'da genç teknik adama camia içerisinden de destek geldi. 1991 yılında sarı kırmızılı formayı sırtına geçiren ve 4 yıl bu formayı giyen Hamza Hamzaoğlu için yorumlarda bulunan teknik direktör Uğur Tütüneker, Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ı hakettiğini söyledi.

UĞUR TÜTÜNEKER HAMZA TAM İSABET OLDU DEDİ

Sarı kırmızılılarda Hamza Hamzaoğlu ile 4 yıl beraber oynayan Tütüneker, hocanın çok kaliteli, çok beyefendi bir kişilik olduğunu söyledi. CV'ye göre teknik direktörün getirilmesine büyük tepki gösteren Uğur Tütüneker "Mancini'nin veya Prandelli'nin CV'si backround'u iyiydi de ne oldu? Bence Hamza Hamzaoğlu Galatasaray adına isabetli bir karardır" dedi. Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesinin de iyi okunmasını gerektiğini ifade eden Tütüneker "hoca acaba geçiş süreci olarak mı görülüyor yoksa uzun vadeli bir anlaşma mı? Bunun iyi analiz edilmesi gerektiğinin" altını çizdi.

CÜNEYT TANMAN'DAN HAMZA HAMZAOĞLU'NA DESTEK ALBAYRAK'A ELEŞTİRİ

Hamza Hamzaoğlu'na destek veren bir diğer isim de Cüneyt Tanman oldu. Tecrübeli teknik adam hakkında olumlu yorumlarda bulunan Tanman şunlar söyledi;

Bir kere TFF'nin Hamza Hamzaoğlu için Galatasaray'a destek veririz, yardımcı oluruz haberlerini geçelim. Eğer Hamza Hamzaoğlu ve Galatasaray bu ilişkiyi açıklıyorsa bu iş çoktan bitmiştir. Gerisi teferruattır. Galatasaray adına yeni yönetim bence doğru karar vermiştir. Bu kararları şöyle sıralayabiliriz

1-Galatasaray mali anlamda kötü durumda. Şu anda hali hazırda yıllık 2- 2,5 milyon Euro alacak hocaları getirebilir mi? Tabiki hayır

2- Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün en yakın dostu Fatih Terim'dir. Bu üçlünün olduğu yerde Hamza Hamzaoğlu'nun çıkması normal bir karardır.

3-Hamza Hamzaoğlu Galatasaray'ın kendi evladıdır ve camianın içinden çıkmıştır. Göreve geldiği andan itibaren nasıl kadro oluşturacağını, kimleri oynayacağını, sistemini falan çok iyi biliyordur.

ALBAYRAK'A GÖNDERME

Ben burada Abdurrahim Albayrak'ın sergilediği tutumu eleştiriyorum. Basın karşısında Prandelli ile yaşadığı polemikler çok büyük hataydı ve gereksizdi. Gidersiniz yönetim olarak kararı alırsınız ve uygularsınız. Böyle basının gözü önünde bu işler olmaz. Sonuçta Cesare Prandelli dünyanın tanınmış hocalarından biri, Albayrak'ın tutumu hoş değildi.



KAYNAK: AjansHaber/ Levent Gültekin
SONRAKİ HABER