Demirkol: 'Zannedersin ki F.Bahçe, Avrupa Şampiyonu oldu'

Türkiye Kupası'nda G.Saray'a 1-0 mağlup oldukları maç sonrası açıklama yapan Vitor Pereira ve Aziz Yıldırım'a Mehmet Demirkol'dan sert tepki"45 dakika Pereira konuştu, 45 dakika Aziz Yıldırım. Zannedersin ki Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonu oldu."

F5HABER F5HABER
Demirkol: 'Zannedersin ki F.Bahçe, Avrupa Şampiyonu oldu'

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği maçın ardından Vitor Pereira ve Aziz Yıldırım'ın uzun süren açıklamalarına Mehmet Demirkol tepki gösterdi.

Demirkol'un sözleri şu şekilde; "45 dakika Pereira konuştu, 45 dakika Aziz Yıldırım. Zannedersin ki Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonu oldu. Sayın başkan Aziz Yıldırım, şampiyon olan teknik adamları görevden gönderdi. Mourinho gelecek, ama parasını siz verin diyor Aziz Yıldırım. Sözleri buraya gidiyor. UEFA'nın açıklamasından sonra Pereira'yı bir anda göndermek kolay olmayacak. Pereira'nın maça analizinde sıkıntılar var. İlk yarıda iyiydik diyor ama iyi falan değilsin. Geçen sezon Emenike pozisyona giriyordu, atamıyordu ama bu sezon top oraya bile gitmiyor. Pereira, satır arasında sezon ortasında alınmayan bir forvetin sinyalini veriyor." dedi.

(Sporx)

SONRAKİ HABER