için kaldı

Aziz Yıldırım: Bundan sonra Terim'in kasedini koyacağım

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, FB Yandex projesi kapsamında bulunduğu Ortaköy'deki Fenerium mağazasında flaş sözler sarf etti.

F5HABER F5HABER
Aziz Yıldırım: Bundan sonra Terim'in kasedini koyacağım

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, FB Yandex projesi kapsamında futbolcularla birlikte Ortaköy'deki Fenerium mağazasına gitti. Yıldırım, burada basın mensuplarının sorularına da yanıt verdi.

Yıldırım, burada yaptığı açıklamada dün akşamki Letonya maçıyla ilgili, "Temennim tabii ki milli takımımızın kazanması. (Gülerek) Fatih Hoca hakemleri eleştirdi. Bundan sora hakemleri eleştirmeyeceğim. Direkt Fatih Hoca'nın videosunu koyacağım." dedi.

Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Volkan Demirel adına Fatih Terim ve TFF ile bizzat ben konuşuyorum başkanı olarak. Oyuncuları yıpratma hadisesi vardı."

"Fatih Terim hakemlerden şikayet etmekle haksız mıydı? Haklıydı. İşte canı yanan hakemlerle ilgili konuşabiliyor demek ki"

"Fatih Terim'in 'Volkan beni çağırma dedi' ifadesi o gün için geçerliydi. İhtiyaç olduğu an Volkan milli formayı giyecektir."

"Messi de gelse Ronaldo da gelse bu ülkede eleştirilir. Koşmuyor diyecekler, ordan o topa vurulur mu diyecekler."

"Ben illa Messi, Ronaldo demiyorum. Ama Yandex'ten bu büyük paralar geldiğinde Messi olmaz, Barcelona ayarı başka biri olur. Yani Messi'nin değeri 300 mü.. Biz 60-70 olanı alırız ihtiyacımız varsa. Messi'yi örnek olsun diye söylüyorum."

SONRAKİ HABER