100 milyon euro'luk trransfer müzmin sakat mı?

Galler teknik direktörü Chris Coleman, Gareth Bale'in bu sezon birçok sakatlık yaşayabileceği itirafında bulundu

F5HABER F5HABER
100 milyon euro'luk trransfer müzmin sakat mı?

Galler Milli Takımı Teknik Direktörü Chris Coleman, 100 milyon avroluk rekor bonservis bedeliyle Real Madrid'e transferi gerçekleşen öğrencisi Gareth Bale'e ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ada basınından Daily Mail'e konuşan teknik adam, Real Madrid'in bu sezon Bale'den fazla bir şey beklememesi gerektiğini, Galli oyuncunun bu sezon birçok sakatlık yaşamasının "çok muhtemel olduğunu" söyledi.

Galli oyuncunun sezon öncesi hazırlık kamplarını sakatlığı nedeniyle kaçırdığını hatırlatan Coleman, "Bale, fiziksel olarak ortada yok, hazır değil ve bir süre daha böyle olacak. Sezon öncesi antremanları kaçırırsan, ne kadar iyi olursan ol farketmez" şeklinde konuştu.

- Stresi kaldıramadı

Bale için bu sezonun zor geçebileceğine değinen Galli teknik direktör, "Sakatlığının haricinde 'transferim gerçekleşecek mi' sorusunun ağırlığı ve stresi ile yaşadı. Bence fiziksel ve mental açıdan çok da iyi olmadığı bir dönemde bunlarla karşılaştı" değerlendirmesinde bulundu.

- "Son sakatlık bu olmayacak"

Real Madrid ile Atletico Madrid arasındaki lig maçında tekrar sakatlanan Gali oyuncunun bu durumunu normal karşılayan Coleman, "Umarım yanılırım, bence stres ve diğer etmenlerin de etkisiyle bu sezon yaşayacağı son sakatlık bu olmayacak" değerlendirmesinde bulundu.

Real Madrid formasıyla 14 Eylül'de Villareal ağlarını bir kez havalandıran Bale, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve ligde Atletico Madrid maçlarında sonradan oyuna girmiş ve toplam sadece 132 dakika sahada kalabilmişti. Galli futbolcuya yapılan son sağlık kontrolünde ise sol uyluğunda kas gerilmesi tespit edilmişti.
İngiliz basını da Bale'in sakatlığının bütün sezon devam edebileceğinin altını çizerken, bir oyuncuya 100 milyon avro bonservis bedeli verilmesinin ne kadar doğru olduğunu tartışıyor.

SONRAKİ HABER