için kaldı

'Nani ve Podolski gelmiş, hoşgelmiş'

Tecrübeli hoca, F.Bahçe'nin Nani, G.Saray'ın ise Podolski'yi transfer ettiğinin hatırlatılması üzerine "Hoş gelmişler... Rakiplerimizin kadroları ne kadar güçlenirse biz de o oranda güçlü olacağız" dedi

F5HABER F5HABER
'Nani ve Podolski gelmiş, hoşgelmiş'

G.SARAY ve F.Bahçe'nin transfer hamlelerine karşın Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş son derece rahat... Tecrübeli çalıştırıcı, sarı-kırmızılıların 2 gün önce Lukas Podolski'yi, sarı-lacivertlilerin ise önceki gün Luis Nani'yi İstanbul'a getirip renklerine bağladığının hatırlatılması üzerine "Nani ve Podolski gelmiş, hoş gelmiş... Rakiplerimizin kadroları yaptıkları transferlerle ne kadar güçlenirse biz de o oranda güçlü olacağız.

GÜÇLÜ takımlardan oluşan ligde her zaman rekabet de kıran kırana olur. Böyle liglerde mücadele tadından yenmez" diyerek hem çekinmediğini ifade etti hem de Beşiktaş'ın da benzer kalitede oyuncular alacağının mesajını vermiş oldu.

‘DENEMELER YAPACAĞIM'

ÖTE yandan Güneş, kadrosundaki futbolcuları esas görev aldıkları mevkilerin dışında başka bölgelerde de kullanabileceğine inanıyor. Almanya'da ve ardından Avusturya'da yapılacak kampta denemeler yapacağını belirten deneyimli hoca, "İdmanlarda ve hazırlık maçlarında oyuncularımı bu zamana kadar oynadıklarından farklı bölgelerde görevlendireceğim. Onların performanslarını deneyeceğim. İnanıyorum ki birçok oyuncu sahanın bugüne kadar alıştıkları yerlerinin dışında da kendilerini sahaya yansıtabilecekler" diye konuştu.

SONRAKİ HABER