Haşim Kılıç'la ilgili bomba iddia

Haşim Kılıç, Ercan Cengiz ve Ayaydın'ın geçeceği Merkez Parti'ye genel başkanı olarak anılıyor.

F5HABER F5HABER
Haşim Kılıç'la ilgili bomba iddia

CHP'li Aydın Ayaydın ve dün istifa ettiğini açıklayan İstanbul milletvekili Ercan Cengiz Merkez Parti'ye geçiyor. Mustafa Sarıgül'ün de geçeceği konuşuluyor. Parti'nin başına ise Haşim Kılıç'ın geçeceği iddia edildi.

CHP'li Aydın Ayaydın ve bugün istifasını direkt olarak Meclis Başkanı'na sunan İstanbul milletvekili Ercan Cengiz, Merkez Parti'ye geçiyor.

İstifası seçime yaklaşılan dönemle CHP'deki safların keskinleştirilmesi olarak yorumlanan Cengiz'in, Merkez Parti'ye pazar günü katılacağı iddia edilmişti. Fakat kulislerde konuşulan bu iddia, Oya Nur isimli danışmanın ve Gazeteci Kemal Furkan'ın Twitter'dan doğrulaması ile kesinlik kazandı.
Haşim Kılıç'la ilgili bomba iddia - Resim : 1

GENEL BAŞKAN HAŞİM KILIÇ

Haşim Kılıç, Ercan Cengiz ve Ayaydın'ın geçeceği Merkez Parti'ye genel başkanı olarak anılıyor. İlerleyen günlerde bu iddianın da doğrulanması bekleniyor.

Haşim Kılıç'la ilgili bomba iddia - Resim : 2
SARIGÜL DE MERKEZ PARTİ'YE GEÇECEK

Gazeteci Kemal Furkan'ın paylaştığı bilgiler arasında en dikkat çeken ayrıntı ise Mustafa Sarıgül'ün de Paralel Yapı destekli Merkez Parti'ye geçeceği.
Haşim Kılıç'la ilgili bomba iddia - Resim : 3

PARTİYİ YİNE CHP'Lİ BİR İSİM FİNANSE EDECEK

Furkan, Paralel Yapı desteği ile kurulacak olan Merkez Parti'yi CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın finanse edeceğini söyledi.

YÜCE DİVAN'DA CHP'DEN VERİLEN FİRELER

Dört eski bakanla ilgili Meclis Soruşturma Komisyonu'nundaki görevinden kısa bir süre önce istifa eden Cengiz; Sinan Aygün ve Aydın Ayaydın ile Yüce Divan oylamasında AK Parti lehine oy vermişti.( Hür Haber)

SONRAKİ HABER