için kaldı

Erdoğan‘ı devirmek için her yolu denediler

Başbakan Davutoğlu Rize il kongresinde konuştu

F5HABER F5HABER
Erdoğan‘ı devirmek için her yolu denediler

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirmek için her yolu denediler. Bizim başımızı öne eğdiremediler.Bir daha kardeşlerimizin başını öne eğdirecek hiçbir zulme izin vermeyeceğiz.Tek parti döneminde yapılan zulme karşı çıkmak zorundayız.

CUMHURBAŞKANIYLA ARAMIZA FİTNE SOKMAYA ÇALIŞTILAR

AK Parti'nin içinde bir huzursuzluk çıkar mı diye beklediler. 3 ay geçti aradan ama tek kırıcı söz söylenmedi. Kılıçdaroğlu o küçük aklıyla cumhurbaşkanıyla aramıza fitne sokmaya çalıştı. Hiçbir zaman başaramayacaklar.

Bir kez daha cumhurbaşkanının memleketinde söylüyorum. Cumhurbaşkanıyla olan ilişkimiz siyasetle başlamadı ki siyasetle bitsin.

KİRLİ İTTFAKLAR YAPIYORLAR

Bu ülke Kılıçdaroğlu'na 4 yıl değil, 4 dakika iktidarı teslim etmez. 2015'e doğru giderken tekrar kirli ittifaklar yapmaya çalışıyorlar. Hepsi biraraya gelse bir AK Parti etmezler.

Paralel yapıyla ne kadar işbirliği yaparlarsa yapsınlar, milli iradeyi yenemezler.14 aralıkta yargının sürecinde devam eden bir konu hakkında AB tatil gününde açıklama yapıyor.

HER KUMPASIN HESABI SORULACAK

Yargı hukuksuzluğa müdahale ettiğinde neden rahatsız oluyorlar. Kimse gazetecilik suçundan gözaltına alınmadı. Bunu bilsinler ki Türkiye bir özgürlükler ülkesidir. Türkiye'ye kurulan her kumpasın hesabı sorulacaktır.

SONRAKİ HABER