Emeklilere müjdeyi verdi!

Davutoğlu Karabük mitinginde "Emeklilerimiz için TOKİ'ye talimatı verdik. Ayda 250 lirayla ev sahibi olacaklar" dedi.

F5HABER F5HABER
Emeklilere müjdeyi verdi!

Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin 56. mitingi olan Karabük mitinginde konuştu. Davutoğlu konuşmasında emekliye ev müjdesi verdi. Davutoğlu emeklilerimiz için TOKİ'ye talimatı verdik. Ayda 250 lirayla ev sahibi olacaklar" dedi.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

Selam olsun, selam olsun, selam olsun.56. mitingimizi yapıyoruz, vatanımızın her köşesini dolaşıyoruz.

"BİRİLERİ TUZAKLA, TERÖRLE, KUMPASLA, YALANLA MEŞGUL"

Hepinize teşekkür ediyorum. Kritik günlerin arifesindeyiz, 7 Haziran'da güçlü ve büyük Türkiye demenin eşiğindeyiz. Birileri tuzakla, terörle, kumpasla, hileyle, yalanla meşgul ama biz hizmetle meşgulüz. Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görün. Dün Ordu-Giresun havalimanını açtık. Karadenizliler uçağa binmesin ya da, Trabzon'dan veya Samsun'dan binsin demedik. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da bir ilk. Dünyada denizin üstüne havalimanı inşa eden ilk Avrupa ülkesi olduk.

"HİÇBİR ŞEYE AKLI ERMEYEN KILIÇDAROĞLU..."

Hiçbir şeye aklı ermeyen, ya da eline verilen kağıtları zor okuyan Kılıçdaroğlu gibi değiliz, biz hayalleri gerçek yapar, tarihin kitabını yazarız. Çalıntı proje hazırladı, 2035 için. Biz ise denizin üstüne havalimanı kurduk. Ona sorma vakti; ütopik projeleri ki çoğu bizim hayata geçirdiğimiz projeler. Önce İzmir'i düzelt, sel aldı İzmir'i. Şişli Belediyesi'nde CHP'liler kanlı-bıçaklı oldu. İlçe belediyesinde böyle olan bir partiden ülkeye hayır gelir mi? AK Parti'de her görev değişimi ileri ufuklara götürdü. Şişli'de bir görev değişimi yaptılar ne hale geldiler. Şimdi gelip buralarda konuşurlar, onlara şunu sormak lazım sizin bu memlekette bir dikili ağacınız var mı?

"BİZ DÜNYA İLE YARIŞIYORUZ, ONLAR BİRBİRLERİYLE"

İstanbul'da dünyanın en büyük havalimanını yapıyoruz. İstanbul'da dünyanın en uzun kuleli köprüsünü yapıyoruz. İstanbul'da 3 katlı tüneli inşa ediyoruz. Biz denizin üstünde havalimanı, denizin altında 3 katlı tünel inşa ediyoruz. Bakın yapıcaz demiyoruz, bunları yaptık, yapıyoruz diyoruz. Avrasya bitmek üzere, Marmaray'ı bitirdik. Biz dünyayla yarışıyoruz, onlar birbirleriyle. Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projeleri İstanbul Esenler ve Ankara Mamak'ta.

"KILIÇDAROĞLU OKUMA ÖZÜRLÜ"

Eskiden Türkiye kendi içindeki yollarını bile rehabilite edemiyordu. Bu bereketli Karabük'ün emeğinden denize limana kadar en iyi şartlarla demiryolu ile ulaştıracağız. Biz yola çıktık mı hedefimiz küçük olmaz. Biz mega projemizi başkasından almayız. Dün Kılıçdaroğlu demiş ki kitabını okuyamadım, merkez ülkeyi o mu kullanmış. Çünkü okuma özürlü, kitap okumayı bilmez. Bahçeli'ye sormuşlar kitap okuyor musunuz diye o da demiş kitap değil ama arada rapor okuyorum. Ben kitap olmayan hiçbir odada uyumadım. İki koku var ki cennet gibi; bir kitap kokusu, diğeri çocuk kokusu. Kitap kokusunu almayandan bereket olur mu?

"BİZ OSMANLI İLE GURUR DUYUYORUZ"

Şu anda vizesit seyahat edilen ülke sayısını 40'tan 72'ye çıkardık. THY bugün dünyanın en çok destinasyon uygulayan havayolu ise bunda bizim merkez ülke kavramımız var. Eğer biz hiçbirşekilde denenmemiş bir yöntem yaptıysak, bunun arkasında merkez ülke Türkiye var. 12 yıl böyle bir kavramdan bahsetmeyecekler, biz bunu yaptığımızda oraya buraya gidip Davutoğlu, Erdoğan var ya Osmanlıcılık yapıyor diyecekler, ama birden Türkiye'nin merkez olduğunu farkedecekler. Kim ne derse desin biz Osmanlı ile gurur duyuyoruz. Biz Selçuklu'nun varisleriyiz.

"KILIÇDAROĞLU SEÇİME KADAR HİÇ EMEKLİLERDEN BAHSETTİ Mİ?"

2019'da işsizliği sıfırlayacağım diyor. Söz veriyorum diyor, 2035'te işsizliği yüzde 5'e düşüreceğim. 2019'da sıfırlayacağım diyor, 2035'te yüzde 5 diyor. Kılıçdaroğlu'nun bu seçime kadar emekli diye bir meselesi var mıydı? Hiç emeklilerden bahsetti mi? Peki 12 yıl içinde biz emekliler için neler yaptık, en düşük SSK emeklisi maaşı 257 liraydı şuanda 1070 lira. Biz bütün emeklilerimizin maaşlarını reel ortamda en az 4 misli arttırdık. Sizlerin emeğinizin hakkını vermek bizim görevimizdir.

"HANIM KARDEŞLERİMİZE MÜJDE"

Hanım kardeşlerimize büyük müjde olarak başladık. Artık doğum yapan annelere ilk hediy devletten. İlk altın. Birinci çocuğa 300, ikinci çocuğa 400, üçüncü çoğuna 600 lira devlet hediye verecek. Çeyiz hesabı açıldığında yüzde 20'sini devlet verecek. Allah bütün gençlerimize hayırlı evlilikler versin. Çeyizler bir dertti. Bir hesap açın, 100 lira yatırırsanız 20 lira da devlet hediye olarak verecek.

En geç iki yıl içinde 81 şehirde doğal gaz olacak. Karabük'te üniversite var mıydı? Karabük'te üniversiteyi kim kurdu?

Müjdelerimizi paylaşalım. Üniversitede inşallah teknopark kuruyoruz, teknopark. Biz kurduğumuz hiçbir müesseseyi kapatmayız.

Karabük'te makine sanayi konusunda yan sanayileri destekleyeceğiz, demir çelik Karabük'te üretilecek. Toplam 10 milyon Karabük'ün ihracatı vardı şimdi ise 300 milyon dolar.Biz Karabük'ü yükselen bir sanayi şehri olarak görmek istiyoruz.

Şimdi Karabük'ü sahile, Karadeniz'e bağlıyoruz.

"BAŞARININ DA BAŞARISIZLIĞIN DA SORUMLUSU BENİM"

Meydan okudum, dedim ki; Eğer millet 7 Haziran'da millet bize yeniden iktidar şansı vermezse affımızı isteriz, siz ne yaparsınız. Kılıçdaroğlu benim oyum düşmezse ben ayrılmam, Bahçeli ben ayrılmam dedi. Yahu oylarınız ne ki. Düşse ne olur düşmese ne olur. Demirtaş, sorumluluk benden olursa istifa ederim dedi. AK Parti Genel Başkanı olarak söylüyorum, başarının da başarısızlığın da sorumlusu benim.

Aziz Karabüklüler, önümüzdeki dönem geçmiş dönemlerden daha parlak olacak. Üç parti bir araya geldi, yetmedi paralel, yetmedi, milleti tehdit eden örgüt eklendi, şimdi de DHKP-C katıldı.

AK Parti'yi bir ağızdan suçladılar. Demirtaş dedi ki , AK Parti saldırdı. Bahçeli dedi, doğru AK Parti saldırmıştır. Daha yolunu bulamayan Kılıçdaroğlu bir anda AK Parti'yi suçladı. Paralelciler de hemen katıldılar.

Dün Bahçeli paralel çetenin yayın organları ile buluştu. Kılıçdaroğlu da ayaklarına gelip ziyaret etmişti.

Biz bu vatanı bu teröristlere bırakır mıyız? O zaman 7 Haziran kritik noktadır. Hep beraber diyeceğiz ki artık Türkiye Cuhmuriyet devleti uyandı. Artık kimse durduramaz.

7 Haziran'da 2'de 2 yapıyor muyuz?
SONRAKİ HABER