Cumhurbaşkanı Erdoğan DEİK'te konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan DEİK 2014 Olağan Genel Kurulu'nda konuştu

F5HABER F5HABER
Cumhurbaşkanı Erdoğan DEİK'te konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle;

DEİK'in yeni yönetiminin bundan sonra yapacağı çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. DEİK Türkiye'nin büyümesine katkı sağlamaya devam edecek.

Tüm hedeflerimizi 2023'e yoğunlaştırıyoruz. 2023 bizim sadece iktisadi hedeflerimizi gösteren bir yıl değildir. 2023 iktidisadi olduğu kadar siyasi ve sosyal da bir yıldır. Uluslararası politikada ilerleyeceğimiz de bir yıldır. Eğer 2023 iyorsak ve buna inanıyorsak bunun mücadelesine bugünden itibaren başlamalıyız. Meseleye bir dava olarak bakmadıkça zafer gerçekleşmez.

Biz bugünlere kolay ulaşmadık. 2012'den bu günlere gelen süreç dikensiz bir gül bahçesi değildi. Darbe senaryoları hazırlandı. Şahsıma tehdit ve suikast girişmleri oldu. Halkın seçtiği bir parti kapatılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Sokaklar hareketlendirildi. Geçen yıl 17-25 Aralık olaylarını yaşadık. Eğer geçen yıl bu zamanlar boyun eğseydik bugünlere gelemezdik. Darbe girişimlerinden o kadar eminlerki iddianameye dönemin Başbakan'ı ifadesini kullandılar.

Benim için dönemin Başbakan'ı ifadesini kullananlar için çok yakında bu halkta dönemin haşhaşi örgütünü hiç de iyi yad etmeyecek. Senaryolaru üst akıl yazıyor. Ondan aldığı emirle hareket ediyorlar. Üst akıl ne diyorsa onlarda el pençe önünde divan duruyorlar.

Savcı 14 Aralık'ta bir operasyon başlattı. Hiç kimse önceden olduğu gibi dava sonuçlanmadan linç edilmiyor. Ancak malum çevreler basın susturuluyor diye bir kampanya başlattı. AB tatil gününde bunla ilgili açıklama yapıyor. Ne kadar da hassaslar. Ben bu AB'nin en büyük ülkesine PKK terör örgütünü ülkenizde besliyorsunuz diye sorduğumda aldığım cevap bir hiç, yada burası hukuk devleti dendi. Burası ne Guguk devleti mi?
SONRAKİ HABER